Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Niveau X-Large

Jeres e-forretning har brug for forskellige tjenester, der sikrer levering, onlinebestilling og en stærk og pålidelig samarbejdspartner, der kan hjælpe jeres virksomhed med at undgå afbrydelser.  

Kundens forventninger skal opfyldes og helst overgås. Det kræver, at hele kæden fungerer, uden at der er noget, der falder ud af processen. Det skaber tryghed at have en stabil og pålidelig partner, der kan overskue det store billede og hjælpe jer i udviklingen.

Ud over et af markedets bedste emballagesortimenter tilbyder Boxon mærkning og etikettering, et avanceret maskinprogram og en række tjenester, som gør jeres hverdag lettere.

Vores maskinprogram indeholder maskiner af høj kvalitet med tekniske løsninger for mange forskellige brancher og produkter med imponerende effektivitet. De fleksible standardmaskiner kan konfigureres efter jeres ønsker og udformes helt efter de konkrete løsninger.

Et langsigtet samarbejde med en god partner skaber tillid. Det bliver også lettere og mere effektivt, jo bedre man lærer hinanden og hinandens aktiviteter at kende. Boxon stræber efter at blive den oplagte partner, som I kan føle jer sikker på.

Ikon for e-handel xl
Tom række
Ikon for e-handel small

Niveau Small

I har en mindre, måske nystartet e-forretning, hvor der er behov for lettilgængelige og fleksible produkter til hurtig og effektiv pakning.

Ikon for e-handel medium

Niveau Medium

Det begynder at gribe om sig, og I ønsker at gøre jeres varemærke stærkere med tryk på jeres emballager. Eller unikke emballager, der er tilpasset til jeres virksomhed.

Ikon for e-handel large

Niveau Large

Jeres e-forretning er igen vokset og kræver mere effektiv pakning, hvor forskellige emballerings- og mærkningsmaskiner øger kapaciteten.

Ikon for e-handel xl

Niveau X-Large

Virksomheden har brug for en stærk og stabil partner, der sikrer, at jeres behov opfyldes, og hjælper med, at jeres virksomhed kan køre uden afbrydelser.

loading symbol