Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Niveau Large

Jeres e-forretning er igen vokset betydeligt og kræver mere effektiv pakning, hvor diverse emballerings- og mærkningsmaskiner øger kapaciteten og effektiviteten i forbindelse med pakningen.

Jeres emballager er tilpasset og designet efter jeres politik for varemærket. I har adgang til et af markedets bredeste sortimenter som supplement til jeres unikke emballager. 

Nu er det værd at begynde at se på de interne processer. Er pakkestationerne udformet rigtigt? Emballerings- og mærkningsmaskiner øger effektiviteten. Et tilpasset og fleksibelt miljø er afgørende for medarbejdernes trivsel. Pakkekapacitet er en god målestok for, hvor godt arbejdspladsen er indrettet, og om emballagerne er velfungerende og fleksible. For at lette flowet tilbyder Boxon uddannelse i pakning og pakkeinstruktioner. En tydelig og letforståelig instruktion gør pakkeprocessen hurtig, nem og effektiv. Ud over at det skal gå hurtigt, er det vigtigt at minimere godsskader under distribution og transport.

Lagerføring skaber altid en række forskellige omkostninger, eller måske mangler der helt enkelt plads. Vi kan lagerføre jeres emballager. Ud over at reducere omkostningerne kan I på den måde forbedre likviditeten og få leverancerne efter behov.

Mine Sider er en kundeportal, hvor I nemt kan se jeres aktiviteter og transaktioner med Boxon. Hvis I bruger tjenesten Lagerføring, ser I lagerbeholdning, indgående bestillinger og meget andet. I kan også lægge ordrer og lave bestillingslister.

Niveau Small

I har en mindre, måske nystartet e-forretning, hvor der er behov for lettilgængelige og fleksible produkter til hurtig og effektiv pakning.

Niveau Medium

Det begynder at gribe om sig, og I ønsker at gøre jeres varemærke stærkere med tryk på jeres emballager. Eller unikke emballager, der er tilpasset til jeres virksomhed.

Niveau Large

Jeres e-forretning er igen vokset og kræver mere effektiv pakning, hvor forskellige emballerings- og mærkningsmaskiner øger kapaciteten.

Niveau X-Large

Virksomheden har brug for en stærk og stabil partner, der sikrer, at jeres behov opfyldes, og hjælper med, at jeres virksomhed kan køre uden afbrydelser.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*