Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Niveau Medium

Jeres e-forretning begynder at gribe om sig, og I ønsker at gøre jeres varemærke stærkere, blandt andet med tryk på jeres emballager. Eller en unik emballage, der er tilpasset til netop jeres produkter.

Alle ved, at varemærket betyder meget og nogle gange kan være helt afgørende. Varemærket står for de kerneværdier, som jeres kunder skal kende og opleve.

Emballager med virksomhedens logo er meget effektive til at bygge videre på varemærket. Tænk bare på, hvor mange mennesker der kommer i kontakt med jeres produkt på vej til kunden. Boxon tilbyder også skræddersyede emballager, der passer helt til jeres produkter. En specialfremstillet emballage kan reducere transportomkostningerne og give færre reklamationer.

En pæn og original emballage, der formidler et attraktivt budskab gør som regel kunden til en positiv budbringer, og emballagen får ofte et liv efter selve udpakningen.

Niveau Small

I har en mindre, måske nystartet e-forretning, hvor der er behov for lettilgængelige og fleksible produkter til hurtig og effektiv pakning.

Niveau Medium

Det begynder at gribe om sig, og I ønsker at gøre jeres varemærke stærkere med tryk på jeres emballager. Eller unikke emballager, der er tilpasset til jeres virksomhed.

Niveau Large

Jeres e-forretning er igen vokset og kræver mere effektiv pakning, hvor forskellige emballerings- og mærkningsmaskiner øger kapaciteten.

Niveau X-Large

Virksomheden har brug for en stærk og stabil partner, der sikrer, at jeres behov opfyldes, og hjælper med, at jeres virksomhed kan køre uden afbrydelser.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*