Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Etiketter med tryk

Fokus på design

Etikettens design bliver stadig vigtigere. Etiketten er ofte en del af produktet, og derfor skal den have en høj faktor af genkendelighed. Vores Design & Prepress-afdeling fokuserer på design og profil og hjælper jeres virksomhed med at udvikle og trykke etiketter, der afspejler jeres varemærke bedst muligt. Vi tilbyder unikke løsninger inden for etiket- og mærkningskoncepter med design i fokus.

Vi kan hjælpe dig med design af etiketter, illustrationer, visuel identitet og meget mere.

Linje
Happy valentines day

Personligt tryk og unikt design

Skab et unikt design til hver pakke. Udnyt fordelene ved variabel grafik, tekst eller koder. Vores værktøjer giver ubegrænsede muligheder.

Design din egen etiket

Med vores enkle designværktøj kan du designe din egen etiket. Du kan vælge mellem flere forskellige typer og størrelser, der passer til netop din virksomhed.

 

Kontakt os
Design din etiket
Linje

Etiket og emballage

En pakke med et tiltalende udseende kan give varemærket succes, fordi emballagen mere og mere ses som et tilbehør snarere end blot en pakke rundt om varen.

Hvis slutproduktet desuden designes med en etiket, der afspejler emballagen, varemærket og den positive første oplevelse, får kunden en positiv købsoplevelse, der let kan spredes.

 

Les mer
Linje

Materiale og effekter

Vi fremstiller etiketter i mange forskellige materialer og med effekter som f.eks.

  • Cold foil – Eksklusiv effekt, hvor vi folierer dele af etiketten. Kan trykkes med sølv- eller guldfolie.
  • Holografisk materiale – Et stærkt forædlet materiale, der bryder alle regnbuens farver og giver produktet et unikt udseende i alle vinkler og belysninger.
  • Vinetiketmateriale – De tykke, stærkt strukturerede papirkvaliteter kaldes vinetiketmateriale. Velegnet til mange typer af produkter. Den ru overflade giver en eksklusiv oplevelse.
  • Laminat – Giver en meget ridsebestandig overflade og er desuden en fin effekt. Fås i kvaliteterne blank, mat og soft touch.
  • Lak – Giver ekstra beskyttelse og en flot effekt. Lakér hele etiketten eller dele af den for at fremhæve bestemte dele. Vælg mellem flere niveauer af mat og blank. Fås både som printbar og silikonebaseret.
Tom række
Linje

Hvordan udvikler man en profileret etiket? Læs, hvad vores ekspert siger.

Efter den første drøftelse med kunden udarbejder vi et forslag i prepress-afdelingen. På dette tidspunkt plejer kunden at sende sit logo til os samt en grafisk profil, hvis de har sådan en. Alt lignende materiale gør det nemmere for os, idet det er vores opgave at få en fornemmelse af, hvad varemærket står for, og hvordan vores kunde ønsker, at det skal formidles videre til deres kunder.

Kontakt oss:

Thomas Andersson

Graphic Designer
mail: thomas.andersson@boxon.com

Tom række
Tilbage til etiketter - forskellige typer
Linje
loading symbol