, Profilerede etiketter med unikke budskaber - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Profilerede etiketter

I en verden, hvor kundernes krav ændrer sig hurtigere og hurtigere, og hvor der stilles større krav til købsoplevelsen, bliver det stadigt vigtigere at profilere sit varemærke. Der er stor interesse for profilerede etiketter med unikke budskaber, logoer eller grafiske profiler. Nye fleksible ideer skal kunne lanceres hurtigt, og de skal kunne tilpasses personligt.

Aldrig før har det været så tydeligt, at etiketten bliver en væsentlig og vigtig del af markedsføringen. Muligheden med at trykke mindre serier og have variabel information skaber kreative løsninger, der giver enorme konkurrencefordele.

Digital trykketeknologi

Digital trykketeknologi driver den grafiske udvikling fremad i takt med, at flere og flere kunder, varemærkeejere og producenter opdager de fordele og muligheder, som digital trykketeknologi kan bidrage med.

Teknologien er forholdsvis ny, men giver helt andre muligheder end de traditionelle trykketeknologier. Blandt andet er det muligt at trykke variabel information (for eksempel Coca Colas kampagne Share a Coke med navn på flaskeetiketten), og man kan trykke mindre serier til lavere startomkostninger.

Samtidig får man større fleksibilitet til at ændre layoutet, og de kreative muligheder er større. Udviklingen går hurtigt fremad, og noget, der var utænkeligt for ikke så længe siden, kan fungere perfekt i dag.

Etiket og emballage

En pakke med et tiltalende udseende kan give varemærket succes, fordi emballagen mere og mere ses som et tilbehør snarere end blot en pakke rundt om varen.

Hvis slutproduktet desuden designes med en etiket, der afspejler emballagen, varemærket og den positive første oplevelse, får kunden en positiv købsoplevelse, der let kan spredes gennem sociale kanaler og fra mund til mund.

Mere om profilerede etiketter

Udfordringer

I mødet med kunden får vi værdifuld information om behovene og udfordringerne.

Muligheder

Digital trykketeknologi gør det muligt at være kreativ og innovativ, så man kan skille sig ud med sin etiket.

Kundefordele

Kreative løsninger bidrager til at profilere varemærket og styrke eksponeringen af produktet.

Relateret

Varianter af etiketter

Der er masser af forskellige typer etiketter. Læs mere her.

Materialer og effekter

Vi har en række forskellige materialer, der kan bruges til udskrivning.

Trykning teknologi

Vi bruger forskellige teknikker afhængigt af den type etiket, vi udskriver.

Konstruktion & Design

Med optimale løsninger sænkes omkostningerne. Tendensen er tydelig, og årsagerne er mange.