Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sandéns Security Printing AB

Sandéns Security Printing AB arbejder med grafisk produktion og informationshåndtering – ofte med variabelt sikkerhedstryk og et skjult, vindende budskab. Det er Skandinaviens største producent af bingo, sikkerhedsklassificerede lotterier og telefonkort.

logo-sandens.jpg

Kundens behov

I deres lokaler i Eslöv har Sandéns Security Printing AB deres produktion, der sker i stor skala med moderne teknik. Trykkeriet har højeste sikkerhedsklasse, og det betyder, at man er godkendt til at trykke lotterier af højeste gevinstklasse.

Sandéns emballagebehov varierer fra dag til dag, og man pakker alt fra små telefonkort til større adventskalendere. Fleksibilitet og lydhørhed for sine kunder er Sandéns signatur, og derfor er emballagebehovet meget varieret.

I forbindelse med at man lukkede et fritstående lager ned, som blev brugt til opbevaring af mange forskellige bølgepapkasser til pakning, opstod der en akut situation. 170 pallepladser med bølgepapkasser skulle erstattes med en mere effektiv løsning, da Sandéns manglede egen lagerplads i den størrelse.

 

Boxons løsning

Ud fra kundens behov: reduceret lagerplads, fleksibelt emballagebehov, varieret adgang og hurtige prøvepakningsmuligheder anbefalede vi Compack Midi. Compack Midi er en On-Demand-løsning, hvor man producerer bølgepapkasser på stedet i nøjagtig den rigtige mængde og på nøjagtigt det rigtige tidspunkt.

Systemet er så tilpas fleksibelt, at det er muligt at producere enkelte kasser for sig selv eller flere i partier – helt tilpasset efter virksomhedens specifikke krav. Der er mange fordele ved en On-Demand-løsning, fx at transport- og lageromkostninger påvirkes positivt, samtidig med at den negative påvirkning af miljøet reduceres.

quote_37x26.png  Det bedste har været, at jeg får præcis den rigtige kasse med det samme og i de rette mængder siger Christopher Löfvendahl, Logistik, Sandéns Security Printing AB.

I kombination med On-Demand-løsningen har Sandéns valgt at anvende Boxons lagerførings tjeneste. Tjenesten går ud på, at Boxon lagerfører emballagemateriale, der betyder reducerede omkostninger til administration og lager for Sandéns.

Klik på Læs mere for at læse mere om Boxons løsning.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*