light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Sandéns Security Printing AB

Sandéns Security Printing AB arbejder med grafisk produktion og informationshåndtering – ofte med variabelt sikkerhedstryk og et skjult, vindende budskab. Det er Skandinaviens største producent af bingo, sikkerhedsklassificerede lotterier og telefonkort.

logo-sandens.jpg

Compack Midi til Sandens
Linje

Kundens behov

I deres lokaler i Eslöv har Sandéns Security Printing AB deres produktion, der sker i stor skala med moderne teknik. Trykkeriet har højeste sikkerhedsklasse, og det betyder, at man er godkendt til at trykke lotterier af højeste gevinstklasse.

Sandéns emballagebehov varierer fra dag til dag, og man pakker alt fra små telefonkort til større adventskalendere. Fleksibilitet og lydhørhed for sine kunder er Sandéns signatur, og derfor er emballagebehovet meget varieret.

I forbindelse med at man lukkede et fritstående lager ned, som blev brugt til opbevaring af mange forskellige bølgepapkasser til pakning, opstod der en akut situation. 170 pallepladser med bølgepapkasser skulle erstattes med en mere effektiv løsning, da Sandéns manglede egen lagerplads i den størrelse.

Boxons løsning

Ud fra kundens behov: reduceret lagerplads, fleksibelt emballagebehov, varieret adgang og hurtige prøvepakningsmuligheder anbefalede vi Compack Midi. Compack Midi er en On-Demand-løsning, hvor man producerer bølgepapkasser på stedet i nøjagtig den rigtige mængde og på nøjagtigt det rigtige tidspunkt.

Systemet er så tilpas fleksibelt, at det er muligt at producere enkelte kasser for sig selv eller flere i partier – helt tilpasset efter virksomhedens specifikke krav. Der er mange fordele ved en On-Demand-løsning, fx at transport- og lageromkostninger påvirkes positivt, samtidig med at den negative påvirkning af miljøet reduceres.

quote_37x26.png  Det bedste har været, at jeg får præcis den rigtige kasse med det samme og i de rette mængder siger Christopher Löfvendahl, Logistik, Sandéns Security Printing AB.

I kombination med On-Demand-løsningen har Sandéns valgt at anvende Boxons lagerførings tjeneste. Tjenesten går ud på, at Boxon lagerfører emballagemateriale, der betyder reducerede omkostninger til administration og lager for Sandéns.

Linje

Sandéns har fået stor hjælp af Compack Midis softwareprogram – noget de faldt for med det samme ved præsentationen. Ved hjælp af softwaren modtager de en rapportering og får også hjælp til optimering og anbefalinger til indkøb af forskellige materialebredder baseret på tidligere produktion og historie for at undgå spild. Tiden, hvor man sad og forsøgte at pakkeoptimere allerede indkøbte kasser, er forbi, nu kører man en testkasse frem og korrigerer den på stedet efter prøvepakning.

Mange fordele ved On-Demand-løsning

Martin Sandén, CEO og Christopher Löfvendahl, Logistik er enige om, at Boxons løsning giver mange fordele. Især har Comback Midi givet dem:

  • Fleksibilitet
  • Reduceret lagerplads
  • Kvalitet
  • Reduceret transportvolumen
  • Reduceret negativ miljøpåvirkning

Se video med Martin och Christopher.

Med On-Demand-løsninger bliver emballagen fremstillet på stedet hos virksomheden. Den er et fleksibelt og miljøvenligt alternativ til traditionelle emballager, fordi man først fremstiller emballagerne, netop når de skal bruges. Modellen Compack Midi er en maskine, der er specielt tilpasset til små til mellemstore emballageproduktioner.

 

Kontakt os
Læs flere kundecases
Linje
loading symbol