light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Emballageløsning for MR-scanner

Værdifuldt medicinsk udstyr består oftest af en laser, linser eller andet udstyr. Uden tilstrækkelig emballage kan udstyret nemt blive beskadiget under transport, hvilket kan have omfattende økonomiske konsekvenser. Derfor er emballage af høj kvalitet yderst vigtig når man skal transportere værdifuldt gods. 

Producenter kan udvikle, producere og sælge produkter i forskellige lande samt områder. Reglerne for emballage kan variere i de forskellige lande, hvilket gør logistikken meget kompleks. Samtidigt medfører det høje krav på leverandørernes standarder. De skal ikke bare se til produkternes sikkerhed, men også analysere hvert trin i distributionsleddet for at kunne tilbyde omkostningseffektive emballageløsninger, som gør det mere lønsomt. 

Emballageløsning til medicinsk udstyr
Emballageløsning til medicinsk udstyr
Linje

Kundecase

Emballageløsning for MR-scanner

Beskyttelsen på MR-scanneren er en støbt plastinjektion i ét stykke, hvilket betyder at den er meget følsom for evt. stød under transport, og derfor bør den beskyttes på en ansvarlig måde. MR-scanneren kan være undervejs både på land og i luften, inden den når frem til sygehuset. På dem måde bliver MR-scanneren udsat for både vibrationer, stød og fugt. 

Linje

Boxon’s emballageløsning

Boxon har erfaring med emballageløsning for medicinsk udstyr. Efter en omfattende analyse samt evaluering  kan vi tilbyde passende emballageløsninger til en lang række medicinske apparater som f.eks. CT-scanner, MR-scanner, røntgenmaskiner, ultralydsudstyr samt diagnose- og behandlingsudstyr, og levere det sikkert til slutdestination. 

Boxon’s tekniske produktionsteam har udviklet emballageløsningen for en MR-scanner gennem en integreret analyse. Emballagens design for hoveddelen af scanneren er baseret på en palle og en kasse. Designet er enkelt og smart og udover at spare på materialet, der anvendes, beskytter det MR-scanneren utroligt sikkert. Emballagen for MR-scannerens tilbehør består af bølgepap, støddæmpende materiale og Intercept™ poser, som beskytter mod vibrationer, stød og fugt. Med tanke på at MR-scanneren er meget tung, og skal flyttes til rette afdeling på sygehuset, medfølger en ‘hjælpelandingsbane’ i træ for at forenkle håndtering og pakning, samt at mindske risikoen for skader.      

Emballagen klarede ISTA’s (International Safe Transit Association) 3E-test, som er et velkendt standardtest for emballage- og leveringsindustrien. Dette betyder, at emballagen er godkendt for at beskytte produkter fra skader under svære logistiske omstændigheder.

 

Kontakt os
Læs flere kundecases
Linje
loading symbol