Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Emballageløsning for MR-scanner

Værdifuldt medicinsk udstyr består oftest af en laser, linser eller andet udstyr. Uden tilstrækkelig emballage kan udstyret nemt blive beskadiget under transport, hvilket kan have omfattende økonomiske konsekvenser. Derfor er emballage af høj kvalitet yderst vigtig når man skal transportere værdifuldt gods. 

Producenter kan udvikle, producere og sælge produkter i forskellige lande samt områder. Reglerne for emballage kan variere i de forskellige lande, hvilket gør logistikken meget kompleks. Samtidigt medfører det høje krav på leverandørernes standarder. De skal ikke bare se til produkternes sikkerhed, men også analysere hvert trin i distributionsleddet for at kunne tilbyde omkostningseffektive emballageløsninger, som gør det mere lønsomt. 

Kundecase

Emballageløsning for MR-scanner

Beskyttelsen på MR-scanneren er en støbt plastinjektion i ét stykke, hvilket betyder at den er meget følsom for evt. stød under transport, og derfor bør den beskyttes på en ansvarlig måde. MR-scanneren kan være undervejs både på land og i luften, inden den når frem til sygehuset. På dem måde bliver MR-scanneren udsat for både vibrationer, stød og fugt. 

Boxon’s emballageløsning

Boxon har erfaring med emballageløsning for medicinsk udstyr. Efter en omfattende analyse samt evaluering  kan vi tilbyde passende emballageløsninger til en lang række medicinske apparater som f.eks. CT-scanner, MR-scanner, røntgenmaskiner, ultralydsudstyr samt diagnose- og behandlingsudstyr, og levere det sikkert til slutdestination. 

Læs mere

Relateret indhold

Astra Zeneca

I dag har Astra Zeneca 23 Videojet 9550 Print and Apply til mærkning på deres fabrik.

Lægemidler

Behovet for at beskytte produktet mod kopiering er vigtigt og kræver korrekt mærkning.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*