, Volvo Cars - Referencecase - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Pakker i specialemballage

I Skövde, Västergötland, ligger Volvo Cars motorfabrik – en af verdens mest automatiserede motorfabrikker. Her bearbejdes en række motorkomponenter, og man færdigmonterer komplette motorer til hele Volvokoncernen.

Volvo-logo.jpg

Kundens udfordring

Omkring 2 år inden produktionsstart for et nyt motorprogram begynder også udviklingen af emballagekonceptet for hver enkelt motorkomponent. Kravspecifikationen for flowet fra underleverandørerne, håndteringen og monteringsbetingelserne indgår i planlægningen, og kravspecifikationer i form af hoveddimensioner, renhedskrav, automatiseringskrav, følsomhed m.m. udarbejdes som grundlag for valget af emballagesystem.

Boxons løsning

Boxon Tech, et forretningsområde inden for Boxon-koncernen med fokus på unikke emballageløsninger til førende bilproducenter i Europa, har drevet dette projekt sammen med Volvo Cars. Konceptets grundlag er at sikre integriteten i kundens forsyningskæde og derefter udvikle en formstøbt plastemballage, der enten fungerer som retursystem for indgående varer til en motorfabrik eller som engangsemballage. Med de nye løsninger kan behovet for standardemballager reduceres.

quote_37x26.png Fordelen ved at samarbejde med Boxon er, at vi taler det samme sprog. Vi har en god dialog, og de har stor viden om konstruktion, og hvordan flowene fungerer", forklarer Åke Axelsson, emballageingeniør hos Volvo.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*