light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Om os

Boxon besøger Svensk Plaståtervinning i Motala

Et af vores store fokusområder er bæredygtighed, og vi arbejder konstant på at udvikle bæredygtige emballageløsninger for at hjælpe vores kunder med at reducere deres miljøpåvirkning. Derfor besøgte vi Svensk Plaståtervinnings ultramoderne genbrugsanlæg i Motala. I løbet af dagen er vi blevet trænet i, hvordan vi kan designe plastemballage til genbrug, og hvordan vi kan genanvende plast på en ressourceeffektiv måde.

Linje

Plast - hvad vi kan gøre for at reducere dets miljøpåvirkning

Mange kunder forbinder os hos Boxon med papir, og det er også det mest almindelige materiale som vores kunder køber. En stor procentdel af det materiale vi bruger, nærmere bestemt 26 %, er dog plastik og derfor ønskede vi at udvikle vores viden om hvordan vi kan arbejde med materialer i fremtiden.

Plast findes overalt i vores samfund, og opfylder en række vigtige funktioner. Det er et ressourceeffektivt materiale der er let, stærkt, og ofte økonomisk og teknisk bæredygtigt, blot fordi det kan genbruges flere gange under de rette forhold.

Men plastik har også stor indflydelse på klimaet, fordi en stor del af plastikken forbrændes og giver udledninger i stedet for at blive genanvendt.

Det betyder at det er af stor betydning at anvende plast på en hensigtsmæssig måde, og frem for alt at genanvende alt plast.

Bruger vi plastik på den rigtige måde, er det et materiale med rigtig gode egenskaber, som også kan øge holdbarheden på andre produkter og som kan genbruges uendeligt mange gange.

Linje

Hvordan kan vi øge genanvendelsen af ​​plastikemballage?

Hvert år bliver der sat 200.000 tons plastikemballage på det svenske marked, men meget få bliver genbrugt og forvandlet til ny plastikemballage og produkter af høj kvalitet. For at øge genanvendelsen bør vi:

1. Design til genbrug

Alt plastemballage der sættes på det svenske marked, skal have et design der kan genbruges. Dette ansvar ligger hos os der designer plastemballage, og hos vores leverandører der producerer disse.

2. Øge fundraising

Vi kommer alle i kontakt med plastemballage i vores hverdag, både privat og i vores professionelle rolle. Når vi har brugt en pakke, skal vi alle sortere vores plastikaffald så det kommer i genbrugssystemet.

3. Skab effektiv sortering og genbrug af høj kvalitet

For at opnå cirkularitet, er der brug for sorterings- og genbrugsfaciliteter af høj kvalitet med kapacitet til at sortere hver plasttype fra og genbruge dem separat.

Er du interesseret i hvordan virksomheders plastemballage kan udvikle sig? Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde en løsning der passer til dig.

 

Kontakt os
Vores udvalg
Linje
Tom række
loading symbol