light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Om os

WorldStar 2023 til Boxon Oy

2023-01-11

Verdens bedste emballageløsninger er igen blevet tildelt WorldStar-priser.

Vi er meget stolte over at kunne fortælle, at Boxon Oy's emballage-/designteam har vundet den mest prestigefyldte pris i emballageindustrien – en WorldStar Award i kategorien Elektronik med BoxCor® anti-korrosionsbeskyttelse.

I denne innovative løsning sprayes rustbeskyttelsesmidlet direkte ind i emballagen, så metaldelene, der placeres i kassen, automatisk beskyttes mod korrosion. Det betyder, at tilbehøret i kassen ikke længere skal pakkes separat, f.eks. i polyethylenposer eller papirindpakning. De behøver heller ikke at blive beskyttet af olie.

Linje

BoxCor® korrosionsbeskyttelseskasse

BoxCor®-emballagen kan tilpasses fuldstændigt, og der kan nemt tilføjes et kundespecifikt tryk. Det er også muligt at designe en inderemballage til kassen. Ved korrekt opbevaring holder beskyttelsen sig i mindst 24 måneder.

  • Rustbeskyttelsesmidlet er ikke giftigt og sikkert at bruge. Den indeholder ikke nitritter, fosfater eller andre giftige stoffer.
  • Fremstillet af monomateriale og kan genbruges i andre produkter.
Linje

Worldstar

Siden 1970 har World Packaging Organisation organiseret konkurrencen, hvor WorldStar-priser uddeles til emballage fra hele verden. WorldStar-konkurrencen er en af ​​de største begivenheder i World Packaging Organisation (WPO) og er den mest fremtrædende globale pris inden for emballage.

WordStar illustrerer den konstante udvikling af emballagedesign og -teknologi og skaber en standard for international emballageekspertise, som andre kan lære af.

Læs også om vores ScanStar award.

Linje
Tilbage til nyheder
Tom række
loading symbol