light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Om os

Året der gik

2023-12-13

2023 er ved at rinde ud, og vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for det år der har været. 

Der er sket meget spændende her hos Boxon, og vi glæder os allerede til næste år.

Men indtil da kan vi se på højdepunkterne fra dette år – 2023. 

Linje

Sustainability

I januar modtog vi EcoVadis Guld for vores bæredygtighedsarbejde i 2022. Ecovadis Guld er det næsthøjeste niveau, og det blev fejret på alle vores kontorer.

Vi indgik en aftale med Öresundskraft i februar for at kompensere for vores klimaudledninger.

I foråret tog vi yderligere skridt i vores bæredygtighedsarbejde og installerede 2.400 m2 solceller på vores lager i Helsingborg.

Vi har i løbet af året afholdt fire webinarer om bæredygtighed for vores kunder. Her har vi diskuteret alt fra emballagematerialer, til hvordan vi arbejder med bæredygtighed.

Vores samfundsansvar er vigtigt for os, og i årets løb har vi sponsoreret: Håndbold mod udstødelse, Aktiv Skole og Vold mod kvinder.

Linje

Innovation

Boxon Oy´s Boxcor® Corrosion Prevention Box vandt i januar en Worldstar Award i kategorien Elektronik.

I maj lancerede vi vores nye grafiske profil, som vi havde arbejdet på i løbet af foråret. Vi valgte at lægge det røde bag os og opdaterede vores farver, stil, og endda vores logo.

I august lancerede vi vores nye tjeneste, Design and Total Cost Analysis, hvor vores eksperter hjælper vores kunder med at optimere deres emballageflow.

 

Linje

Customer Experience

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og vi har i løbet af året fortsat vores samarbejde med Trustpilot, og desuden gennemført vores årlige kundeundersøgelse. Disse to værktøjer giver os vigtig information fra vores kunder, og vi er glade for at se at vi er blevet vurderet højt på kundetilfredshed.

Linje

People

I 2022 fyldte Boxon 90 år. Det fejrede vi i maj måned med en hel weekend sammen på Falkenberg Strandbad. Boxonitter fra hele verden samledes og havde to sjove og travle dage sammen.

Med lang erfaring fra vores branche tiltrådte Fredrik Ståhl som ny administrerende direktør i august. Både Fredrik og vi ser frem til Boxons rejse fremover.

I november vandt vores kontor i Tyskland en pris for at være en af de mest attraktive arbejdspladser. 

Linje

Growth

I efteråret voksede vi og åbnede vores første kontor i Thailand, hvor fokus er på at tilbyde innovative og bæredygtige emballageløsninger i regionen.

I november blev Boxon A/S tildelt Børsens prestigefyldte Gazelle-pris. Prisen gives til 1 % af virksomhederne i Danmark, og vi er så stolte af, at teamet i Boxon A/S er blandt dem.

Linje

Efter et travlt 2023 er vi klar til 2024. Vi ser frem til et lige så spændende år og vil gerne takke jer alle for det år, der er gået.

Vi ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår! 

 

Tilbage
Tom række
Linje
loading symbol