Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

2022-11-25

Julekalender til Netthandelsgruppen AS

Inden jul 2022 havde vi mulighed for at lave en julekalender sammen med Netthandelsgruppen AS. Der blev skabt 24 låger med i alt 25 produkter, hvor selve kalenderen var lavet af bølgepap.

Virksomheden har tidligere lanceret en mindre og enklere version af kalenderen, men ønskede at udvide denne ved at sætte mere fokus på branding. Idéen om at udvikle en kalender opstod, da fænomenet julekalendere er steget eksplosivt de seneste år. Virksomheden så et hul i markedet, da de ville tilbyde en kalender med spiselige produkter, men som samtidig var sukkerfri.

Linje

Samarbejdet mellem Boxon og Netthandelsgruppen AS

At valget faldt på Boxon, fortæller virksomheden, var en selvfølge, da de har arbejdet med os længe og er tilfredse både med virksomheden og med vores Account Manager Frank Vee.

quote_37x26.png Frank er både meget hjælpsom og nem at arbejde sammen med, jeg kan kun beskrive samarbejdet som positivt, siger Matteo Cocito fra Netthandelsgruppen”

 

Linje

Boxons løsning

Frank Vee diskuterede ideen med Enda Ström, Packaging Engineer hos Boxon. Han lavede til gengæld en tegning, der matchede kundens ønsker, og der blev lavet en prototype i bølgepap.

Er du interesseret i en lignende løsning til næste år, så kontakt os!

 

Læs mere om Netthandelsgruppen AS
Kontakt os
Linje
Tom række
loading symbol