light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Om os

Bæredygtighed i fokus - Bæredygtighedsrapport 2023

Bæredygtighed er kernen i vores virksomhed, og vi stiller de samme høje krav til os selv som til vores leverandører. Hvorfor? Fordi en omfattende bæredygtighedsagenda har en positiv indvirkning på medarbejdere, kunder og vores planet. Så simpelt er det.

I løbet af 2023 fokuserede vi på at øge bevidstheden om bæredygtighed i hele virksomheden ved at integrere ansvar i hver funktion. Ved at arbejde sammen kan vi gøre stor forskel.

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest betydningsfulde fremskridt i løbet af året. De kan læses i deres helhed i vores Bæredygtighedsrapport.

Linje

EcoVadis - Vigtigt for nye kunder

Boxon Group fik for tredje år i træk bedømmelsen Guld fra EcoVadis. Dette er et klart bevis på, at vi som virksomhed håndterer bæredygtighed på en holistisk måde og tager ansvar for mennesker og vores planet.

Den høje bedømmelse fra EcoVadis var et kritisk udvælgelseskriterium for Elkjøp, som blev ny kunde hos Boxon i løbet af 2023.

 

Linje

Flere vigtige punkter

  • Vi har reduceret vores CO2e med 24 % siden 2019.
  • Vores mål er godkendt af Science Based Climate Targets.
  • 55 % af vores salg kommer fra produkter, der er FSC-certificerede, som har mindst 30 % genanvendt materiale, og som opfylder vores kriterier for Bæredygtige produkter.

Læs hele rapporten
Læs mere om bæredygtighed
Linje
Tom række
loading symbol