light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Investering i topmoderne flexotrykmaskine

2023-12-12

Boxes & Labels udvider sin produktionskapacitet med BOBST Master M5

Vores etiketproduktion i Borås, Boxes & Labels, har produceret etiketter og tilbudt systemintegrerede etiketløsninger siden 70'erne. Vi satsede tidligt på moderne trykteknologi og digitale løsninger og har gennem årene foretaget nødvendige og kloge investeringer for at levere optimale løsninger til vores kunder. Nu investerer vi i endnu en ny flexotrykmaskine, en BOBST Master M5.

BOBST Master M5
Linje

Det seneste inden for trykteknologi

Den seneste strategiske investering er en topmoderne BOBST Master M5 med 10 farver. Den kommer fra vores langvarige partner, Visutech. Boxes & Labels har tidligere investeret i digitaltryk, blandt andet ved købet af en HP Indigo fra Visutech.

Den nye flexotrykmaskine har avanceret teknologi til flerlagsetiketter, LED-forberedelse, laminering og koldfolie, samt Digiflexo med høj automatisering. Denne betydelige erhvervelse øger ikke kun Boxes & Labels produktionskapacitet, men åbner også op for nye markeder. Den positionerer os til at imødekomme et bredere spektrum af kundebehov.

Investeringen styrker yderligere det stærke bånd mellem Boxes & Labels og Visutech som partnere. Den understreger et fælles engagement i at levere højkvalitets og innovative emballage- og etiketløsninger til vores kunder. Gennem vores partnerskab med Visutech sikres ikke kun teknologiske fremskridt, men også en stabil serviceorganisation med ry for professionel og hurtig support. Dette minimerer produktionstop og sikrer optimal drift af maskinerne hos Boxes & Labels.

Linje
Anders Wulff Visutech, Dennis Artursson Boxes & Labels, Kalle Järnfors Boxes & Labels

quote_37x26.png  Vores investering i BOBST Master M5 10 C markerer en vigtig milepæl for Boxes & Labels. Denne topmoderne flexotrykmaskine forbedrer ikke kun vores produktionsmuligheder, men giver os også den alsidighed, der kræves for at udforske og udnytte muligheder på nye markeder," siger Dennis Artursson, administrerende direktør for Boxes & Labels.

 

Visutech er en af de førende leverandører på det nordiske marked, når det kommer til digitale produktionsløsninger til den grafiske industri. Grundlagt i 1988 opererer Visutech i Sverige, Norge, Danmark og Finland, med hovedkontor i Göteborg.

Tilbage til nyheder
Linje
Tom række
loading symbol