, HP Indigo 6K - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Først i Norden med en HP Indigo 6900

09.09.2020

Boxon fortsætter med at satse på digital trykketeknologi. Vi bliver nu de første i Norden med en HP Indigo 6900 opgraderet til HP Indigo 6K.

Boxon har længe set fordelene ved digital trykketeknologi og de positive løsninger, det indebærer for os og vores kunder. Flot design, sikker farvegenanvendelse og variabelt tryk skaber gode forudsætninger for, at vores kunder kan få et vellykket salg af deres produkt. Vi har forskellige produktionsmetoder med optimale løsninger, der opfylder såvel eksisterende som fremtidige krav. Forskellige løsninger, der genererer stor fleksibilitet inden for eksempelvis design og levering.

Boxon er en af Nordens førende leverandører af emballageløsninger med et unikt emballagekoncept, hvor etiketter udgør en betydelig del. Vores produktionsanlæg i Borås har produceret etiketter og tilbudt system-integrerede etiketløsninger siden 70’erne, og vi satsede tidligt på digitale løsninger – dengang i samarbejde med HP Indigo.

Nu satser vi videre og bliver nu de første i Norden med en HP Indigo 6900 opgraderet til HP Indigo 6K. Den nye trykpresse er allerede leveret og installeret af Visutech, og den producerer for fuld kraft på vores produktionsanlæg i Borås.

Nye funktioner giver nye muligheder for vores kunder

  • Spot Master er et nyt værktøj til farveautomatisering, der gør det muligt for Boxon at få varemærkets unikke farve frem på få minutter og på forskellige materialetyper.
  • Brand Protection omfatter flere helt nye adaptive sikkerhedsløsninger til beskyttelse af varemærker og kan give etiketterne flere beskyttelseslag som f.eks. usynlige farver, mikrotekst, unikke QR-koder og variable data samt meget mere. Og alt kan trykkes i en arbejdsgang.

Web til print

Digital trykketeknologi stiller krav til digitale arbejdsgange. Boxon har udviklet en populær hjemmeside med en webshop, der giver vores kunder mulighed for at bestille og klare deres forskellige etiket- og emballageløsninger online. Som det seneste har vi lanceret ”Design din egen etiket".

Vi udvikler det yderligere, og ambitionen er, at vores kunder skal kunne klare deres design, bestillinger og ordrer online.