light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

2022-03-08

Verden ser i øjeblikket med stor bekymring på Ruslands aggressive krig i Ukraine. Den humanitære krise, som denne krig medfører for befolkningen i Østeuropa, er dybt bekymrende! Hele verden står sammen med det ukrainske folk for at insistere på deres ret til fred og frihed. Mere end en million ukrainere er allerede flygtet fra deres hjemland.

Hos Boxon ønskede vi at gøre noget for at hjælpe disse mennesker gennem denne mørke tid. Derfor opfordrede vi vores medarbejdere til at give et bidrag. Uanset det donerede beløb fordoblede Boxon-koncernen det.

Fredag den 4. marts kunne vi donere mere end 10.000 € til Røde Kors, som vil bruge disse midler direkte i Ukraine.

På vegne af hele Boxon-koncernen siger vi TUSIND TAK til alle vores generøse bidragydere!

Linje

Betydning for Boxon-koncernen

Vores virksomhed er ikke påvirket

De økonomiske sanktioner, EU og andre vestlige lande har vedtaget, lægger ingen restriktioner på vores virksomhed. Vi køber ikke varer eller råvarer fra hverken Ukraine eller Rusland.

Effekter fra skibsfragt

Ifølge branchens magasinvirksomhed kan krigen i Ukraine medføre en tredobling af prisen på skibsfragt på grund af færre mulige transportruter fra Asien til Europa. Da specielt vores FIBC'er/Big Bags delvist produceres i Indien og andre lande i Fjernøsten, kan det blive nødvendigt at hæve fragtpriserne på disse produkter. Kontakt din Boxon-repræsentant for at høre mere om, hvordan dine produkter bliver påvirket.

Boxons donation til Ukraine

De donationer, der er indsamlet blandt vores medarbejdere og fordoblet af Boxon-koncernen, blive doneret til Røde Kors i Ukraine. Pengene bruges til nødhjælp, f.eks. mad, vand og andre fornødenheder.

Tilbage til nyheder
Tom række
loading symbol