Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Boxon indgår en aftale med Öresundskraft om at udligne klimaemissioner.

Öresundskraft ønsker at udskille kuldioxid fra Filbornaverket i Helsingborg, såkaldt CCS, og deres mål er at fjerne omkring 210.000 tons fossil og biogen kuldioxid. Dette ville sætte dem i stand til at tilbyde kuldioxidfri fjernvarme og negative emissioner.

Hos Boxon er vi meget stolte over at kunne meddele, at vi har indgået en uforpligtende aftale med Öresundskraft om køb af negative emissionscertifikater. Ved at gøre dette kan vi kompensere for klimaudledninger, som er svære at fjerne på andre måder.

- Boxon har underskrevet en hensigtserklæring med Öresundskraft om at købe 1.000 tons negative CO2-ækvivalenter årligt. Det har vi gjort, fordi vi ser CCS som et supplement til andre emissionsreducerende indsatser, såsom energieffektivisering og reduceret brug af fossil energi. Det siger Ann-Sofie Gunnarsson, chef for bæredygtighed hos Boxon.

Hun tilføjer: - Vi har en ambitiøs bæredygtighedsdagsorden, og gennem tæt samarbejde med Öresundskraft kan vi bidrage til at nå klimamålene i Helsingborg, i Sverige og internationalt.

Læs mere om aftalen og Öresundskrafts arbejde med CCS:

boxon_intentionsavtal_öresundskraft_pressemeddelelse

 

Ann-Soife Gunnarsson, CSO, Boxon
Tom række
Linje
loading symbol