, Strapmaskiner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Strapmaskiner

Vi tilbyder strapmaskiner til såvel automatiske, fuldintegrerede systemer og manuelle løsninger til mindre volumer.

Vores værktøj og tilbehør er nemme at håndtere og passer godt til lettere gods. Kontakt os gerne om du søger en mere avanceret maskine.

Halvautomatiske strapmaskiner

Disse strapmaskiner er den mest økonomiske løsning til manuel drift. Hvis du har et kapacitetskrav til lav til mellemstor volumen, er vores halvautomatiske strapmaskiner definitivt dit bedste valg.

 

Fuldautomatiske strapmaskiner 

Vi har to serier af fuldautomatiske strapmaskiner til indbygning i en linje – Mercury Transit og Tauris Transit. 

 

Automatiske strapmaskiner 

Denne kategori indeholder et omfattende maskinprogram. Vi tilbyder højtydende automatiske strapmaskiner fra økonomimaskiner til innovative højhastighedsmaskiner i verdensklasse til smalle bånd. 

 

Strapmaskiner med sidesvejsning 

Med båndhovedet monteret på siden af maskinen beskyttes maskinen mod støv og vand. De er velegnet til et miljø, hvor der er risiko for nedfaldende partikler og væske i maskinen. Boxon tilbyder det mest omfattende udvalg af sidestrapmaskiner. 

 

Strapmaskiner til bølgepap og lignende 

Boxon tilbyder opgraderede, fuldautomatiske strapmaskiner udviklet specielt til bølgepap og lignende industri. Vi har haft vores strapmaskiner tilsluttet til forskellige førende mærker af konverteringsmaskiner, Flexo, Folder, Gluer og Casemaker. Den stabile ydelse, høje båndhastighed, det lave vedligeholdelsesbehov og den velafprøvede pålidelighed gør vores maskiner perfekte til forskellige applikationer.

 

Tryk og Medie strapmaskiner  

Boxon tilbyder opgraderede, fuldautomatiske strapmaskiner, der er designet specielt til tryk- og medieindustrien. De er særligt velegnede til omsnøring af aviser, magasiner, direkte reklamer osv.

 

Palleforseglingsmaskiner

For at give den bedst mulige lastsikring af gods på paller under transport og opbevaring tilbyder Boxon palleforseglingsmaskiner til både vandret og lodret forsegling med markedets bedste ydeevne.