, Strapmaskiner med sidesvejsning - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Strapmaskiner med sidesvejsning

Med båndhovedet monteret siden af maskinen beskyttes maskinen mod støv og vand. De er velegnet til et miljø, hvor der er risiko for nedfaldende partikler og væske i maskinen. Boxon tilbyder det mest omfattende udvalg af sidestrapmaskiner.

Linje

TP-601Y Tauris 

Tauris TP-601Y er en automatisk strapmaskine. Den er ideel til at omsnøre store eller tunge produkter og f.eks. husholdningsapparater. Med sidemonteret båndhoved er den også velegnet i et støvet arbejdsmiljø som f.eks. et savværk, mursten og teglindustri. Vi har et bredt udvalg af rammestørrelser til forskellige applikationer.

 

Linje

TP-702Y Mercury 

Mercury TP-702Y er en højhastigheds strapmaskine med sidebånd, der er bygget med Transpak Mercury-båndhoved og børsteløs DC-motorteknik. Den kan placeres i et bredt spektrum af applikationer. 

 

Linje

TP-702YM Mercury – Rustfri (vaskbar) 

Mercury TP-702YM er en vaskbar strapmaskine med sidesvejser. Med rustfrit stålskab (SUS 304) og rustbestandige eller korrosionshæmmende komponenter giver TP-702YM maksimal beskyttelse til applikationer i et hårdt arbejdsmiljø som f.eks. skaldyrs-, kød- og fjerkræindustrien.

 

Linje

TP-601YPT Automatisk strapmaskine til PET og PP Omsnøring 

TP-601YPT er en automatisk strapmaskine med sidesvejser til PP- og PET-omsnøring (9 mm – 15,5 mm). Med adgangen til ekstra store rammestørrelser er TP-601YPT ideel til brug på store og/eller tunge produkter, husholdningsapparater (f.eks. køleskab, tv eller vaskemaskine) og forskellige palleterede produkter. Den kan integreres med de fleste produktionslinjer.