, Automatiske strapmaskiner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Automatiske strapmaskiner

Denne kategori indeholder et omfattende maskinprogram. Vi tilbyder højtydende automatiske strapmaskiner fra økonomimaskiner til innovative højhastighedsmaskiner i verdensklasse til smalle bånd.

Linje

TP-6000  

TP-6000 er en automatisk strapmaskine til PP-bånd. Enkel håndtering og vedligeholdelse. Den gennemprøvede kvalitet og ydeevne gør TP-6000 til den mest omkostningseffektive løsning til generelle applikationer. 

 

Linje

TP-601D Tauris 

TP-601D er en forbedret automatisk strapmaskine til PP-bånd. Med de forædlede funktioner er Tauris TP-601D den mest kraftfulde maskine til den  bedste pris/ydelse i sin kategori til generelle applikationer.

 

Linje

TP-702 Mercury 

Mercury TP-702 er en innovativ, førsteklasses automatisk strapmaskine i verdensklasse. Den kan bruges til 5 mm, 6 mm, 9 mm eller 12 mm PP-bånd. Mercury TP-702 er udstyret med alle branchens standardfunktioner og et kreativt brugervenligt design. Den tilbyder den mest optimale ydelse, højeste hastighed, enkleste vedligeholdelse og den mest omkostningseffektive løsning i sin klasse.

 

Linje

TP-601L Tauris (model med lavt bord) 

Tauris TP-601L er bygget på basis af Tauris TP-601D. Den er designet til at fungere med pladskrævende og tunge emballager. Bordets højde er helt nede på 410 mm. Der er garanti for sikker drift, idet det er nemt at omsnøre tung emballage, samtidig med at løftebelastningen minimeres.

 

Linje

TP-702S Mercury

TP-702S er en automatiske strapmaskine i verdensklasse med ramme i rustfrit stål (SUS 304). Den er ideel i et fugtigt arbejdsmiljø til f.eks. kød, skaldyr, fjerkræ og anlæg til landbrugsindustri.