, Halvautomatiske strapmaskiner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Halvautomatiske strapmaskiner

Disse strapmaskiner er den mest økonomiske løsning til manuel drift. Hvis du har et kapacitetskrav til lav til mellemstor volumen, er vores halvautomatiske strapmaskiner definitivt dit bedste valg.

Linje

TP-502 Genesis

TP-502 Genesis er en ny generation halvautomatisk strapmaskine. Den anvender direkte drevteknologi med tysk fremstillede DC-motor, der sikrer en holdbar maskine med stor pålidelighed.

 

Linje

TP-202

TP-202 er en prisbillig og kompakt halvautomatisk strapmaskine. Den er designet til generelle formål og kan opfylde forskellige krav.

 

Linje

TP-202L Lav bordmodel 

TP-202L er en halvautomatisk strapmaskine med lavt bord. Den er designet til at håndtere pladskrævende eller tunge emballager.

 

Linje

TP-203 

TP-203 er en lille, prisbillig halvautomatisk strapmaskine. Den er designet specielt til brug på kontorer, i banker, posthuse, boghandler og varehuse etc.

 

Linje

TP-201CES (ramme af rustfrit stål SUS304) 

TP-201CES er en halvautomatisk strapmaskine i rustfrit stål (SUS 304). Den er ideel i et fugtigt arbejdsmiljø til f.eks. kød, skaldyr, fjerkræ og anlæg til landbrugsindustri. 

 

Linje

TP-201Y 

TP-201Y er en halvautomatisk sidesvejser. Den bruger samme båndhoved som TP-202, der har været kendt på markedet i mere end 30 år. Den kan bruges i et bredt udvalg af applikationer i et snavset, fugtigt eller hårdt arbejdsmiljø, f.eks. savværk, mursten- og teglindustri.

 

Linje

TP-201YS (ramme af rustfrit stål SUS304) 

TP-201YS er en halvautomatisk sidesvejser i rustfrit stål (SUS 304). Den er ideel i et fugtigt arbejdsmiljø til kød, skaldyr, fjerkræ og anlæg til landbrugsindustri.