light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Vælg mellem papir og plast som fyldmateriale

Det er vigtigt at overveje, hvilket materiale I skal bruge i jeres fyldemateriale!

Der er en række forskellige faktorer, I bør overveje, før I vælger pakkefyld til jeres produkt eller emballage. Et grundlæggende valg i denne beslutning er, om man skal bruge plast eller papir.

I dette indlæg vil vi udforske og gennemgå nogle vigtige aspekter, som man bør tænke over, før man træffer en beslutning. 

Fyldmateriale i papir eller plast
Linje

Genanvendelsesinfrastruktur for plast og papir

Genbrug er en vigtig del af at reducere jeres affald og miljøpåvirkning. En afgørende faktor, når I vælger fyldemateriale, er derfor at sikre, at der er tilgængelige muligheder for genbrug. Undersøg hvilken type genbrugsstation I har til rådighed for plast og/eller papir.

Genanvendelsesgrad for papir sammenlignet med plast

Papir har en højere genbrugsgrad, hvis vi sammenligner de to forskellige materialer. Det betyder, at en større del af papirprodukterne genbruges sammenlignet med plastprodukter. Med det sagt er der fordele og ulemper ved begge materialer, så det vigtige er, at materialet kan genbruges, og at der er effektive måder at gøre det på.

Linje
Vandtæt fyldmateriale

Vigtige overvejelser ved valg af fyldmateriale til emballage

Når I vælger, hvilken type fyldemateriale I skal bruge, er det vigtigt at tænke over, hvad I skal pakke, og i hvilket miljø materialet vil blive brugt.

Faktorer at overveje: Produktsikkerhed og transporteffektivitet

Produktsikkerhed: Forskellige produkter kræver forskellige beskyttelsesniveauer, og det kan være, at kun et af materialerne kan tilbyde den ønskede beskyttelse. Hvis I har brug for et fyldemateriale, der beskytter jeres produkter mod fugt, skal I bruge et vandtæt materiale, og i dette tilfælde kan plast være det bedste valg.

Transport: En vigtig faktor er også transporten af jeres produkt, da det valgte materiale kan hjælpe jer med at reducere jeres transportomkostninger. Plast er ofte lettere end papir, og afhængigt af hvor langt I skal sende jeres produkt, kan dette være en vigtig faktor.

Bæredygtighedsperspektiv: Papir kan være et mere bæredygtigt alternativ, hvis I har til hensigt at gøre jeres produkt og emballage så miljøvenligt som muligt. Der er mange, der foretrækker papir, da det er et fornybart materiale.

Transport med fyldmateriale i plast
Linje

Konklusion: Optimering af fyldmateriale til bæredygtig emballage

At vælge - om I skal bruge plast eller papir som fyldemateriale - er en vigtig beslutning, der bør overvejes grundigt for at finde ud af, hvilket materiale der passer bedst til jer. Der er mange aspekter at overveje samt fordele og ulemper ved begge materialer. I bør gennemgå de forskellige dele for derefter at afgøre, hvad der er den bedste mulighed for netop jeres virksomhed.

Uanset hvilket materiale I vælger at bruge, er det af stor betydning, at I bruger det ansvarligt.

 

Kontakt os
Pakkefyld
Tom række
Linje
loading symbol