light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Elgiganten

Effektivisering af emballagesortimentet og reduktion af brugen af plast

Elgiganten har et af markedets største udvalg af hjemmeelektronik og apparater til små og store virksomheder. Virksomheden opererer i hele Norden.

 Elkjøp Nordic[70].jpg
logga Elgiganten.jpg
 Elkjøp Nordic[70]gigtanti.jpg

Voksende samarbejde

Elgiganten har været kunde hos Boxon siden sommeren 2022. Samarbejdet er gradvist vokset, og Boxon levere alt fra emballage og maskiner til en integreret webbaseret platform.

Elgigantens udfordringer

En af de udfordringer, Elgiganten havde, var, at de samarbejdede med en lang række forskellige emballageleverandører i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Der manglede overblik og transparens omkring indkøb af emballage. De enkelte butikker kunne købe det de ønskede, og de pakker der nåede ud til deres kunder, så forskellige ud fra land til land. 

Transparant kommunikation og bæredygtighed var afgørende

Elgiganten ønskede en leverandør, der kunne levere til alle 4 nordiske lande. Ecovadis var et must, og selvfølgelig var pris og kvalitet vigtig. De havde også brug for en integration med deres indkøbsplatform for at spare tid på administration og ordrebehandling.

quote_37x26.png Det der var vigtigt for os, da vi skulle vælge samarbejdspartner, var klar og gennemsigtig kommunikation. At samarbejdet er løsningsorienteret og at der er plads til præferencer, når det drejer sig om vores behov" siger Ronni Gylden, Nordic GNFR Manager.

quote_37x26.png  Bæredygtighed er en del af vores DNA, og som markedsleder inden for vores område føler vi vores ansvar. Det er derfor vigtigt, at vi proaktivt arbejder på at reducere vores CO2-aftryk fra vores aktiviteter, produkter og reparationstjenester med vores ambitiøse bæredygtighedsstrategi, konkluderer Ronni Gylden.

Boxons løsning

Boxon blev valgt som eneleverandør af emballageløsninger til de nordiske butikker i Norden. Emballagesortimentet blev gjort enkelt og begrænset med de rette valgmuligheder. Boxon præsenterede også en bæredygtig løsning med stødabsorberende materiale, et fyldmateriale fremstillet af papir i stedet for bobleplast. Det betød en reduktion i både plastforbrug og CO2-aftryk.

Det effektive emballagesortiment blev suppleret med en hurtig og effektiv pakkemaskine til alle butikker. Derudover blev der bygget en webbaseret platform, som blev integreret med Elgigantens egen indkøbsportal.

 

quote_37x26.png Elgiganten har været meget samarbejdsvillige og positiv over for vores løsning til alle butikker i Norden. Det hjælper også meget, at vi har nogle af de bedste og mest innovative kolleger inden for deres ekspertiseområder, siger Osman Cakiroglu, Account Manager hos Boxon.

 

Kontakt os
Læs flere kundecases
Tom række
loading symbol