light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Ecovadis

Hvert år vurderes Boxons bæredygtighedsarbejde af Ecovadis. Det førende evalueringssystem tager hensyn til aspekter som miljø, arbejdsforhold, virksomhedsansvar og etik samt bæredygtig leverandørkæde.

EcoVadis-metoden er baseret på internationalt vedtagne principper for bæredygtighedsrapportering såsom GRI (Global Reporting Initiative), FN’s Global Compact og ISO:26000. Evalueringen revideres desuden af uafhængige bæredygtighedseksperter. For forretningsåret 2023 modtog Boxon 77 point ud af 100 på ranglisten, hvilket betyder, at vi fortsat placerer os blandt de øverste 5 procent (top 2%) af alle vurderede og sammenlignelige virksomheder og er blevet tildelt EcoVadis Gold.

"Denne udmærkelse er en anerkendelse af Boxons hårde arbejde og engagement i at nå vores bæredygtighedsmål. Den bidrager til vores aktive arbejde frem mod FN’s 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling," siger Ann-Sofie Gunnarsson, som er CSO hos Boxon.

Læs hele evalueringen af vores virksomhedsår i bæredygtighedsrapporten. Hvis du er interesseret i vores Ecovadis Scorecard, bedes du kontakte os.

 

 

Ecovadis gold 2024
Tom række
loading symbol