Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Ecovadis

Hvert år har Boxon Ecovadis vurderet sin CSR-præstation (Corporate Social Responsibility). Ecovadis er en platform til pålidelige CSR-vurderinger, der tager højde for sektor, størrelse og geografiske placering for hvert firma. Det tilbyder forretningspartnere en gennemsigtig udveksling inden for CSR-området. 

I Ecovadis-evalueringerne gennemgår Boxon en årlig revision inden for områderne menneskerettigheder, bæredygtige indkøb, miljøet og fair forretningspraksis. Metoden er baseret på internationale CSR-standarder såsom Global Reporting Initiative, FN's Global Compact og ISO 26000.

I de senere år er Boxon GmbH konsekvent blevet tildelt Ecovadis-guldstatusen og har forbedret sig støt fra år til år. Særligt bemærkelsesværdigt er det faktum, at Boxon er repræsenteret i TOP 1% af alle virksomheder i kategorien "Producent af plastprodukter".

Et meget godt resultat for Boxon, men det gør det også klart, at virksomhedsansvar spiller en vigtig rolle i sammenhæng med globale bæredygtighedsmål. Vi er meget glade for Ecovadis positive evaluering og udvider vores forpligtelser og aktiviteter inden for CSR.

Du kan nemt anmode om vores scorecard- og Ecovadis-certifikater via Ecovadis-platformen. Hvis du ikke er registreret hos Ecovadis, kan du bare kontakte os. Vi sender dig gerne dokumenterne.  

Standarder

Vores certificerede kvalitetssystem er integreret i hele virksomheden.

Certificeringar

Boxon er stolt af sit ry som en betroet, innovativ virksomhed. Få mere at vide om vores medlemskaber, priser og certifikater. 

FSC mærket produktion

Boxon Produktion AB har opnået FSC Certificeret produktion.