Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Ecovadis

Hvert år får Boxon Ecovadis til at vurdere virksomhedens CSR-indsats (Corporate Social Responsibility). Ecovadis tilbyder leverandører og indkøbere en platform til effektiv udveksling af CSR-data. Formålet med Ecovadis-metoden er at måle kvaliteten af en virksomheds bæredygtighedsledelsessystem via virksomhedens politikker, handlinger og resultater. 

Vurderingen fokuserer på 21 bæredygtighedskriterier, der er grupperet i fire temaer: Miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. Disse kriterier er baseret på internationale bæredygtighedsstandarder såsom de ti principper i FN's Global Compact-initiativ, ILO-konventionerne (International Labour Organization), GRI-standarderne (Global Reporting Initiative), ISO 26000-standarden osv.

Resultaterne af vurderingen fører til en evaluering, der er sammenfattet i et scorecard. Scorecardet kan deles med kunder fra Ecovadis-netværket og uden for netværket. Ecovadis-vurderingen repræsenterer således en værdifuld tredjepartsvurdering af vores CSR-indsats for både os selv og vores kunder.

For tredje år i træk har Boxon GmbH fået tildelt guldstatus af Ecovadis for vores CSR-aktiviteter i 2020. Guldstatus repræsenterer det højeste niveau for anerkendelse, der gives i vurderingen. I 2021 afslutter Boxon GmbH sit medlemskab af Ecovadis. I stedet tilslutter Boxon Group sig Ecovadis, herunder alle enheder. 

Hvis du er interesseret i vores Ecovadis scorecard, er du velkommen til at kontakte os.

Ecovadis certificering
Linje