Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Boxon modtager EcoVadis Guldmedalje

2020-11-16

Gode tider for bæredygtighed: I 2020 modtog Boxon GmbH igen prisen EcoVadis Gold for deres præstationer inden for CSR.

EcoVadis metode bygger på 21 kriterier inden for bæredygtighed. De er opdelt i fire temagrupper: miljø, arbejde og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. Disse kriterier er baseret på internationale standarder for bæredygtighed som f.eks. de ti principper i FN's Global Compact, den internationale arbejdsorganisations (ILO) konventioner, standarderne for Global Reporting Initiative (GRI), ISO 26000-standarden osv.

Ecovadis Gold

Bæredygtige produkter samt klimasmarte løsninger og tjenester har længe været en del af vores tilbud. I 2020 har vi udvidet omfanget af aktiviteter i vores virksomhed yderligere inden for disse områder.

Med Boxon-koncernens medlemskab af FN's Global Compact samt vores omfattende CSR-arbejde har vi gjort virksomhedens sociale ansvar til en integreret del af vores arbejde. Vi er glade for at arbejde tæt sammen med vores kolleger og kunder for at udvikle endnu flere innovative emballageløsninger inden for alle ovennævnte områder.

klima og miljøbeskyttelse

EcoVadis tilbyder en platform til pålidelige CSR-vurderinger, der tager hensyn til hver enkelt virksomheds sektor, størrelse og geografiske placering. Den tilbyder forretningspartnere et åbent udbytte inden for CSR-området. I 2020 modtager Boxon GmbH prisen EcoVadis Gold for tredje år i træk.

Tilbage til nyheder
loading symbol