light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Brancher

Automatisering er noget, som de fleste virksomheder kommer i kontakt med, uanset hvilken branche man tilhører. Ingen brancher er fremmede for os, og ingen er for stor eller for lille. De fleste af de virksomheder, vi arbejder med, er dog inden for industri, handel, logistik og automobilbranchen.

Læs mere nedenfor om, hvordan vi arbejder med vores største brancher:

E-handel

Hos os kan du finde det meste inden for maskiner og automatisering til din e-handel – stor såvel som lille. Vi har alt fra tapemaskiner og kasserejsere til komplette udendørsløsninger som f.eks. sorteringsanlæg og rulletransportører. Vi vokser med jer og er stolte af at kunne tilbyde maskiner, der hjælper jer under hele jeres virksomhedsrejse. Vores emballeringsmaskiner er udviklet til at spare på omkostninger, tid, materialer og miljøet, så I kan bruge jeres ressourcer på andre ting – f.eks. at udvide forretningen.

 

Læs mere

Automobilbranchen

Et flow, der er så gnidningsfrit som muligt, kræver en stærk og pålidelig partner. Hos Boxon ved vi, at alle de enkelte dele arbejder sammen – effektive interne flow, ergonomiske arbejdspladser, transportsikre forsendelser og kundens købsoplevelse. Vi har mange års erfaring med emballerings- og automatiseringsløsninger til førende virksomheder inden for automobilindustrien.

Kontakt os, så vi sammen kan finde løsninger til netop din produktion.

 

Læs mere

Logistik

Vi har komplette og unikke løsninger til jeres emballeringsproces og lastsikring af gods på paller. Vi kan hjælpe jer med at bevare den bedst mulige lastsikring, samtidig med at vi reducerer jeres materialeforbrug og miljøpåvirkning. I vores maskinsortiment finder du både strækfolie- og strapmaskiner fra velrenommerede producenter samt stabile emballeringsmaskiner som f.eks. kasserejsere og tapelukkere samt transportør- og mærkningssystemer til hele jeres logistikflow.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med effektive maskinløsninger til din logistikproces.

 

Læs mere

Industri

Hvis du stiller høje krav til præcision, stabilitet og omkostningseffektivitet for dine emballerings- og automatiseringsprocesser, så har vi løsningerne til dig. Vi har viden og mange års erfaring i at sammensætte og optimere alt fra enklere fritstående maskiner til fuldautomatiske maskiner i integrerede systemer.

Vi er stolte af at kunne tilbyde komplette, individuelle logistikløsninger til alle typer industrianlæg med alt fra automatiske kasserejsere, tapelukkere og strækfoliemaskiner til transportbånd, pallemagasiner og meget mere.

Kontakt os for at få hjælp til at finde de rigtige maskiner til netop din industrivirksomhed. 

 

Læs mere
Tom række
loading symbol