light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Genbrugte PET

5. plads PackTheFuture-Awards 

Med produktionen af ​​big bags fra brugte PET-flasker i Indonesien ønsker Boxon at reducere miljøpåvirkningen af ​​plastemballage. Dette er for at reducere mængden af ​​lokalt plastaffald og undgå havforurening. De store big bags, der produceres på denne måde, kan returneres til genbrugscyklussen efter brug. R-PET big bag er blevet tildelt PackTheFuture Award 2020 i kategorien "Social fordel". Prisen er baseret på et initiativ fra ELIPSO, den franske sammenslutning for plastemballage og fleksibel emballage, og IK Industrievereinigung Kunststoffverpackungen e.V.

Reducer plastaffald til renere vand

Fra den brugte PET-flaske til den færdige store pose 

PET-flaskerne samles i Indonesien og bringes til lokale indsamlingssteder. PET-flaskerne leveres fra indsamlingsstederne til det videre forarbejdningsanlæg Alle yderligere trin af bearbejdning finder sted der, i samme facilitet: Efter at flaskerne er sorteret efter farve, centrifugeres de først tørre, og de første snavspartikler fjernes. Flaskerne og lågene adskilles automatisk fra hinanden. De sorterede flasker skæres op, derefter for at producere PET-flager. Disse vaskes igen med varmt vand og forarbejdes til bånd, hvorfra endelig store poser produceres.[Text Wrapping Break][Text Wrapping Break]For 1 kg vævet genanvendt PET behandles ca. 25 1,5 l flasker. En stor pose fremstillet på denne måde og vejer i gennemsnit 2 kg består af omkring 50 PET-flasker. I alt 96% R-PET er i en Big Bag, kun 4% af det anvendte materiale kommer fra tilsætningsstoffer. Da PET kun begynder at smelte ved 250 grader, er R-PET Big Bags særlig velegnet til påfyldning af varme stoffer.

Linje
Genbrug af plastflasker

En klimavenlig løsning

Genanvendelse til produktion af big-bag forhindrer havforurening og holder FIBC's CO2-fodaftryk lavt Alt i alt har R-PET Big Bags flere positive effekter på miljøet:  

  • Undgåelse af havforurening
  • Effektiv genanvendelse af PET-flasker
  • Mindre brug af ressourcer
  • Op til 25% mindre CO2-udledning
  • PET kan genbruges og behandles flere gange uden tab af egenskaber

Alle trin fra sortering og rengøring af flasker til forarbejdning og fremstilling af store poser finder sted på samme anlæg: Dette betyder korte afstande, hvilket betyder, at der ikke er behov for gentagen transport og yderligere emballage.

Få mere af vide om genanvendelse af PET-Big Bags i vores brochure.

Tom række

Læs mere

Miljøvenlig etiket

EcoLabel

I vores produktion i Borås kan vi nu tilbyde etiketter på fossilfri PP.

Læs mere
Miljøvenlig strækfilm

Reborn

Nu kan vi tilbyde en 100% CO2-neutral strækfolie - Reborn. 

Læs mere
FSC certificeret

FSC

Med FSC-certificerede produkter yder du og dine kunder et vigtigt bidrag til bæredygtig skovbrug.

Læs mere
loading symbol