light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Om os

2021-05-20

Elektroautomatik og Boxon indgår strategisk samarbejde

ea_liten.jpg   imageaeqim.png 

I løbet af foråret indledte Elektroautomatik og Boxon et tættere samarbejde hvilket betyder at virksomhederne kan møde deres kunder sammen på en bredere front og med mere vide om kundernes udfordringer.

Samarbejde mellem Elektroautomatik og Boxon

Som Sveriges største automatiseringsvirksomhed producere Elektroautomatik automation til mange forskellige brancher hvor emballageløsningen ofte er en del af produktionen. Boxon tilbyder smarte emballagekoncepter der ofte overfor slutbrugeren er den del af automatiseringsløsningen. Et samarbejde der er givende for begge parter.

- Dette samarbejde er i tråd med vores ambition om at kunne levere flere og større komplette løsninger. Vi arbejder på mange fronter på at blive en bredere og bedre nøgleløsningsudbyder og samme med Boxon får vi nu muligheden for at skabe endnu mere værdi for vores kunder, siger Jonas Kjellberg, Administrerende direktør for Elektroautomatik.

-  Boxon har en stor erfaring med kundeunikke integrerede emballage og etiketteringsløsninger. Sammen med Elektroautomatik bliver vi en stærk leverandør fra den lille løsning til de store automatiserede løsninger. Effektiviserede emballage og logistikstrømme fører til store omkostningsbesparelser og øget konkurrenceevne for vores kunder, siger Christer Rapp, administrerende direktør for Boxon.

Linje

Om Elektroautomatik

Elektroautomatik er Sveriges største automatiseringsaktør. Vi er en komplet leverandør indenfor automatisering og har stor ekspertise indenfor alle områder – fra ide til produktion og levering af den endelige løsning. Ud over ren automatisering kan vi også tilbyde vores kunder konsulenter, maskiner, service og træning igennem vores afdelinger EA Consultant, EA Machine, EA Service og EA Academy.

Om Boxon

Boxon har kontorer i de nordiske lande, Europa og Asien. Hovedkontoret ligger i Helsingborg, Sverige. Vi har 260 ansatte og en omsætning på ca. 1,4 mia SEK. Vi er en emballagevirksomhed og vores produkter er baseret på fire linjer – emballageløsninger, etiketter og sporbarhed, maskiner og udstyr og tjenester. Vi fokuserer primært på kunder i industri-, kommerciel-, logistik og bilindustrien der er på udkig efter en langsigtet og værdiskabende forretningspartner.

Boxon arbejder aktivt med CSR og er blevet tildelt Ecovadis Gold Medal for sit miljøarbejde.

Tilbage til nyheder
loading symbol