Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Markedets første CO2-neutrale strækfolie

20-04-2020

Boxon lancerer et nyt strækfoliekoncept, REBORN, der er baseret på skandinavisk fyrretræsolie udviklet af restprodukter fra fyrretræer. Det er desuden lokalt produceret på en af vores svenske fabrikker

Strækfolie anvendes til at beskytte gods mod forskellige faktorer som f.eks. fugt og støv, samtidig med at man sikrer godset på pallen for at minimere skader og reklamationer under transport. Boxons eksisterende standardsortiment indeholder allerede flere strækfolier af høj kvalitet, der reducerer brugen af ressourcer. Nu udvides sortimentet med yderligere to produkter, der er helt CO2-neutrale:

  • Maskinstrækfolie i 15my med forstrækning på op til 340 %
  • Håndstrækfolie i 7my med forstærkede kanter.

”Det er meget positivt at kunne tilbyde et grønt alternativ inden for strækfolie”, siger Mikael Jonsson, produktspecialist hos Boxon 

Miljøvenlig strækfilm

Miljøvenligt alternativ

Reborn har alle de samme funktioner som Boxons øvrige sortiment af strækfolier. Reborn kan desuden genanvendes fuldt ud sammen med øvrigt plast ved f.eks. udpakning af gods. Målet med de nye biobaserede strækfolier er at reducere CO2-aftrykket endnu mere uden at gå på kompromis med laststabiliteten. Reborn har desuden virkelig gode optiske egenskaber så etiketter bliver synlige og kan  læses.

Alt i alt er der mange fordele ved Reborn:

  • Udviklet af en bæredygtig kilde
  • Fuldt genanvendeligt
  • 0 % CO2-aftryk
  • ergonomisk
  • særdeles gode optiske egenskaber

Reborn har alle de samme funktioner som Boxons øvrige sortiment af strækfolier. Reborn kan desuden genanvendes fuldt ud sammen med øvrigt plast.

Mere bæredygtighed i værdikæden: Virksomheder bruger Boxon for at reducere deres CO2-fodaftryk

Som en global virksomhed er det Boxons mål proaktivt at fremme dialogen om bæredygtighed i emballagesektoren og med alle dens interessenter. Reborn strækfolie supplerer Boxons bæredygtige tilbud: Ud over blandt andet FSC-certificeret etiketproduktion og emballage samt reduceret anvendelse af ressourcer via R-PET bigbags har Boxons kunder kunnet klimakompensere aktivt siden 2018.

Læs mere om vores miljøvenlige strækfolier.