light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Global tilstedeværelse

Behovet for et stadigt mere homogent, sikkert og sporbart flow øges i takt med, at virksomheders enheder, leverandører og kunder er geografisk spredt over forskellige kontinenter. Det gælder alt lige fra varemærke til logistik, emballering, mærkning og systemintegration.

Vores historie startede med et lokalt savværk, som i dag er blevet til en global aktør på emballagemarkedet. Denne udvikling har gennem næsten et århundrede gjort, at vi i dag har aktiviteter i 8 lande: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig, Thailand og Kina.

 

Tom række
PreviewImage

Med vores strategiske nærhed har vi mulighed for at håndtere komplekse og globale emballage- og mærkningsbehov.

Lyt med når vores Sales Director Key Account, Jimmy Björk, fortæller om hvordan vi arbejder som et globalt firma

Til bilindustrien, som er en af de brancher, vi fokuserer på, har vi udviklet specifikke produkter, herunder Frame trays, samt digitale portaler med unikt designede sortimenter og løsninger.

Vi er eksperter i sporbarhed og sikker logistikmærkning. Med vores tjeneste Tracy - en automatiseret løsning til etikethåndtering, der passer til virksomheder med geografisk spredte aktiviteter i eget regi eller via underleverandører – får du fuld kontrol over din mærkning.

Emballager, etiketter & sporbarhed, automatisering og integration er noget, som de fleste virksomheder kommer i kontakt med, uanset hvilken branche man tilhører. Ingen branche er fremmed for os. Ingen er for stor eller for lille. Virksomheder påvirkes af de teknologiske, samfundsmæssige og miljømæssige tendenser, og derfor skal vi hurtigt tilpasse os til udviklingen og fremtidige udfordringer.

Vi fokuserer først og fremmest på industriellekommercielle og logistiske virksomheder, der søger en langsigtet forretningspartner.

loading symbol