Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Global tilstedeværelse

Behovet for et stadigt mere homogent, sikkert og sporbart flow øges i takt med, at virksomheders enheder, leverandører og kunder er geografisk spredt over forskellige kontinenter. Det gælder alt lige fra varemærke til logistik, emballering, mærkning og systemintegration.

Vores historie startede med et lokalt savværk, som i dag er blevet til en global aktør på emballagemarkedet. Denne udvikling har gennem næsten et århundrede gjort, at vi i dag har aktiviteter i 7 lande: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig og Kina.

Global-map640.jpg 

Med vores strategiske nærhed har vi mulighed for at håndtere komplekse og globale emballage- og mærkningsbehov.

Lyt med når vores Sales Director Key Account, Jimmy Björk, fortæller om hvordan vi arbejder som et globalt firma

Til bilindustrien, som er en af de brancher, vi fokuserer på, har vi udviklet specifikke produkter, herunder Frame trays, samt digitale portaler med unikt designede sortimenter og løsninger.

Vi er eksperter i sporbarhed og sikker logistikmærkning. Med vores tjeneste Tracy - en automatiseret løsning til etikethåndtering, der passer til virksomheder med geografisk spredte aktiviteter i eget regi eller via underleverandører – får du fuld kontrol over din mærkning.

Emballager, etiketter & sporbarhed, automatisering og integration er noget, som de fleste virksomheder kommer i kontakt med, uanset hvilken branche man tilhører. Ingen branche er fremmed for os. Ingen er for stor eller for lille. Virksomheder påvirkes af de teknologiske, samfundsmæssige og miljømæssige tendenser, og derfor skal vi hurtigt tilpasse os til udviklingen og fremtidige udfordringer.

Vi fokuserer først og fremmest på industriellekommercielle og logistiske virksomheder, der søger en langsigtet forretningspartner.

Tom række

Mere om Boxon

Boxons historie

Vores historie

Boxon blev grundlagt i 1932 som Ramlösa Lådfabrik. Vi er vokset gennem årene gennem vækst i forretningen og opkøb.

Læs mere

Bæredygtighed

Vores forretningsidé og vores strategier skal støtte et godt miljøarbejde og social ansvarlighed.

Læs mere
Vores værdier hos Boxon

Værdigrundlag

Vi fokuserer på resultater, positiv holdånd og på at skabe et vindende partnerskab med vores kunder.

Læs mere
loading symbol