Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Egen produktion af etiketter

Boxon Production AB – vores eget trykkeri

I vores egen FSC-certificerede produktion dannes grundlaget for intelligente etiketter. Her fremhæver vi varemærker hver dag, og vi trykker alle typer etiketter.

Med etiketter er der ubegrænsede muligheder for at gøre dit varemærke synligt gennem hele emballageflowet. Udnyt dem intelligent og kreativt, så øger du din eksponering tusind gange.

Kontakt os, hvis du vil vide mere!

 

Se filmen
Linje

Miljøvenlige materialer

Ønsker I hjælp til at finde et etiketmateriale, der både værner om miljøet og hæver jeres produkt?
 
Vi arbejder dagligt med at finde nye miljøvenlige alternativer. Sammen med vores kunder er har vi startet rejsen med successivt at udskifte eksisterende materialer med mere miljøvenlige.

Ud over at skifte materialer skal vi også gennemgå leveringsalternativer samt optimere antallet af ordrer. Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at vælge det rigtige etiketmateriale, og hvordan vi sammen kan optimere jeres ordrer? Kontakt os!

 

Linje

Fleksible trykmuligheder

Rent teknologisk er vi på forkant, og vi trykker selvfølgelig både traditionelt og digitalt, i lange og korte serier. Alle etiketterne leveres på rulle eller falsede, så de let kan lægges i din printer.

Uanset det produkt, din etiket skal sidde på, eller hvilket miljø den skal være i, så kan vi finde en løsning. Vi har omfattende materialeviden, fremstillingsmulighederne er fleksible. 

Stærkt forædlede etiketter, karton- og hængeetiketter eller etiketter med variable data – mulighederne er store, og produktionen er effektiv.

Læs mere
Linje

Kontrol med etiketproduktionen

Printshoppen indgår også i vores etiket-tilbud. Mange kunder indser fordelene ved at give os kontrol over hele etiketproduktionen og betror endda at tage os af selve printningen. Vores enkle og omhyggelige rutiner sikrer kvaliteten og leveringstiderne. Information om, hvad der skal printes, oplag og leveringstider sendes via data eller tekstfil til vores database. Færdigtrykte etiketter sorteres, pakkes, mærkes og leveres til produktionssteder og lagerfaciliteter efter dine ønsker.

Tom række
Linje
loading symbol