, Etiketproduktion - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Etiketproduktion

Grundlaget for intelligente etiketter skabes i vores trykkeri. Med etiketter er der ubegrænsede muligheder for at gøre dit varemærke synligt gennem hele emballageflowet. Udnyt dem intelligent og kreativt, så øger du din eksponering tusind gange.

I etiketproduktionen gør vi varemærker synlige hver eneste dag. Her trykker vi alle former for etiketter, lige fra vaskeanvisninger og enkle, neutrale etiketter til etiketter, der løfter varemærket, og avancerede, firefarvede løsninger.

Boxon er en af de få FSC-certificerede etiketproducenter i Norden. Med dette certifikat kan vi garantere, at vores etiketter og vores produktionsaktiviteter overholder FSC-standarderne. Etiketter med FSC-mærkning garanterer, at produktet kommer fra en skov, der forvaltes ansvarligt. 

Se filmen fra vores FSC-certificerede produktion.

 

Rent teknologisk er vi på forkant, og vi trykker selvfølgelig både traditionelt og digitalt, i lange og korte serier. Alle etiketterne leveres på rulle eller falsede, så de let kan lægges i din printer.

Uanset det produkt, din etiket skal sidde på, eller hvilket miljø den skal være i, så kan vi finde en løsning. Vi har omfattende materialeviden, fremstillingsmulighederne er fleksible.

Stærkt forædlede etiketter, karton- og hængeetiketter eller etiketter med variable data – mulighederne er store, og produktionen er effektiv.

Kontrol med etiketproduktionen

Printshoppen indgår også i vores etiket-tilbud. Mange kunder indser fordelene ved at give os kontrol over hele etiketproduktionen og betror endda at tage os af selve printningen. Vores enkle og omhyggelige rutiner sikrer kvaliteten og leveringstiderne. Information om, hvad der skal printes, oplag og leveringstider sendes via data eller tekstfil til vores database. Færdigprintede etiketter sorteres, pakkes, mærkes og leveres til produktionssteder og lagerfaciliteter efter dine ønsker.

Relateret indhold

Profilerede etiketter

Etiketten bliver en vigtig del af markedsføringen, hvor det er vigtigt, at fleksible ideer lanceres hurtigt.

Udfordringer

I mødet med kunden får vi værdifuld information om behovene og udfordringerne.

Muligheder

Digital trykketeknologi gør det muligt at være kreativ og innovativ, så man kan skille sig ud med sin etiket.