light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Etiketter til forskellige brancher

Industry segment

Etiketter inden for industri

Etiketter kan se ud til at være et simpelt produkt der ikke ser ud af så meget, men behovet for tydelig mærkning er stort inden for mange områder, ikke mindst inden for industrien. Etiketter anvendes til logistik og lagerhåndtering, men også i slutproduktet. Hvilken type etiket man har brug for varierer meget, afhængigt af hvilken branche man befinder sig i inden for industrisegmentet.

Uanset det produkt din etiket skal sidde på, eller i hvilket miljø den skal være, så kan vi finde en løsning.

Læs mere
Linje

Etiketter inden for handel

Inden for handel er varemærket vigtigt, men etiketter anvendes først og fremmest som informationsbærere. I modebranchen er det mest almindeligt at man anvender en hængeetiket af karton samt vaskeråd og tekstilbånd, mens det inden for byggeri passer godt med ryttere som gør det muligt at hænge produktet op.

Handelen bliver mere og mere digital, og forbruget flyttes fra de fysiske butikker til digitale kanaler. Kravene om korrekt mærkning, varemærkebeskyttelse og sporbarhed bliver stadigt vigtigere.

Læs mere
Etiketter til tøj
Linje
Etiketter til logistik

Etiketter inden for logistik

Inden for logistik anvendes som regel enkle utrykte etiketter, hvor fokus er på information. Valg af lim er vigtigt da de ikke må falde af. Det mest almindelige materiale er termo-øko med varmsmeltet lim.

Læs mere
Linje

Etiketter inden for Bilindustrien

En bil samles af ca. 12.000 komponenter, og bilproducenterne håndterer en kompleks kæde med mange underleverandører. Alle dele skal være korrekt mærket med hensyn til læsbarhed, holdbarhed og ensartethed. Etiketter anvendes til logistik og lagerhåndtering, men også i slutproduktet. En mærkning skal kunne tåle et hårdt miljø i lang tid.​

Læs mere
Emballage bilindustrien
loading symbol