light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Pakning

Pakning er en kritisk proces i mange virksomheder, hvor fleksibilitet og optimering er grundlæggende parametre for øget effektivitet. Ved at producere emballagen direkte og efter behov på stedet, integreret i pakkeprocessen, udvides mulighederne.  

Omkostningsbesparelser og reduceret miljøpåvirkning 

Mange virksomheder har behov for mange og varierede emballageløsninger, og det er en udfordring. Produkterne, der skal pakkes, har forskellige former, nogle gange flere hundreder forskellige. En integration af fremstillingen af emballagerne direkte i jeres egen virksomhed bidrager ikke kun til omkostnings- og tidsbesparelser, men også til mere miljøvenlig håndtering. Blandt andet påvirkes transport- og lageromkostningerne positivt, samtidig med at de negative miljøpåvirkninger mindskes. 

Linje
BoxOnDemand

Pakning på stedet 

Der findes en række forskellige løsninger inden for både bølgepap og plast til effektiv pakning på stedet for virksomheder med et mangesidet emballagebehov.  

Fyldningsgrad op til 96 % 

Med BoxOnDemand kan du fremstille de kasser i bølgepap, der er brug for – præcis når behovet opstår. Systemet er så fleksibelt, at det er muligt at producere enkelte kasser eller flere i et parti, fuldstændigt tilpasset dine specifikke krav. 

Løsningen passer blandt andet godt til den hurtigt voksende e-handel med mulighed for at øge fyldningsgraden til omkring 96 % sammenlignet med færdigproduceret emballage.   

 

Linje

Beskyttende, fleksibel og alsidig løsning 

Til pakning med plastposer, krympefoliering og banderolekrympning findes der et bredt maskinprogram af højkvalitetsmaskiner med tekniske løsninger og imponerende ydeevne og effektivitet.  

Med foliepakning får du en beskyttende, fleksibel og alsidig løsning, der garanterer sikker beskyttelse mod snavs, fugt, støv og skader, samtidig med at du får en visuelt tiltalende pakke, som slutkunden værdsætter. Maskinerne håndterer enkelte produkter, mindre partier, store antal og flerkomponentprodukter. Selv sarte produkter kan nemt emballeres, uden at kvaliteten bliver beskadiget. 

Tom række

Mere om automatisering

BoxOnDemand

Materiale

Værktøj og maskiner, der letter håndteringen af godset.

Læs mere
Lagerservice af emballage

Softwareintegration

Med informationsoverførsel mellem systemerne bliver fejltagelserne forhindret og minimeret.

Læs mere
Automatiser pakkesortering

Sortering

Pakningen og strømmene skal være så ergonomiske og effektive som muligt.

Læs mere
Tom række
loading symbol