Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Boxon Tech

En innovativ partner

Boxon Tech, som er en del af Boxon Group, henvender sig først og fremmest til bilindustrien og tilbyder omkostningseffektive emballageløsninger.  Via en omhyggelig analyse af forsyningskæden kombineret med udnyttelse af den formsprøjtede plastteknik på en kreativ måde kan vi i samarbejde med vores kunder udvikle produkttilpassede bakker, der anvendes som engangs- eller returemballage. Når bakken er tilpasset til de forskellige bilkomponenter, kan vi øge fyldningsgraden på den pakkede palle og dermed nedbringe omkostningerne til transport, håndtering og pakning.

Løsningen består i alt væsentligt af to dele: effektive, produkttilpassede emballager og et samlet ansvar over for kunderne gennem et genvindingssystem. Bakkerne fremstilles i et rent produktionsmiljø og pladsen kan genbruges gennem et veludviklet genvindingssystem.

Formsprøjtet emballage bidrager til et mere miljøvenligt flow

Der er ingen tvivl om, at alle virksomheder, organisationer, forbrugere, enkeltpersoner skal bidrage til en mere miljøvenlig optræden. Fremgangsmåderne er mange, og ved at udfordre traditionelle alternativer åbnes der op for nye muligheder.

Det bliver vigtigere og vigtigere, at virksomheders samarbejdspartnere er innovative og driver udvikling hen imod miljømæssigt bedre alternativer. Miljøet er komplekst, og vi er alle afhængige af at tage ansvar inden for vores egen niche.

MolanderTech

Siden mange år har vi et dybt etableret partnerskab med MolanderTech. Virksomheden giver kontinuerligt vores kunder vindende emballageløsninger ved at blive implementeret i deres forsyningskæde.

molandertech-265-logo.jpg

Vi udfordrer emballagestandarden

Vi kan bryde grænserne, når vi udfordrer dem og stiller spørgsmålstegn. Det er også sådan, vi udvikler os. I de seneste 10 år har vi udfordret emballagestandarden inden for bilindustrien i Europa. Formstøbte bakker beskytter motorkomponenter, samtidig med at den indgående logistik i fabrikkerne bliver mere effektiv. Når vi sætter spørgsmålstegn ved standarden, er der store besparelser at hente inden for transport, emballering og håndtering.

Med Frame tray-konceptet har vi mange gode eksempler, hvor vi har halveret antallet af komplette paller i flowet. Her tages der fuldt ansvar gennem hele forsyningskæden, lige fra produktion i rent miljø til levering til underleverandører over hele verden.

”Vi leverer en innovativ emballageløsning, som gør en stor forskel i Supply chain”

Vi er gået fra at levere et nichekoncept til at være en ægte partner over for de store producenter i bilindustrien. Det er til gavn for begge partnere, når vi konstant beviser, at vi kan levere omkostningsbesparelser for vores kunder og skabe langvarige relationer.

Kontakt os for yderligere information

Tobias Rasmusson
General Manager

phone-icon.png  +46 (0)70 7187501

mail-icon.png tobias.rasmusson@boxon.com

Christian Dahlstedt
Key Account Manager

phone-icon.png +46 (0)73 3038741

mail-icon.png christian.dahlstedt@boxon.com

Suzana Lena
Customer Support

phone-icon.png +46 (0)72 9680794

mail-icon.png suzana.lena@boxon.com

Tom række

Læs mere

arbejdsproces-frame-tray

Vores Arbejdsproces

Med vores mange års erfaring og viden kan vi sikre den rigtige løsning via vores arbejdsproces.

Emballageløsninger i Frame tray

Emballageløsninger

Vores emballageløsninger består af Frame trays, Special trays og Kasser og paller.

miljøvenlig-frame-tray-proces

Miljøvenligt engangssystem

Frame tray-systemet er baseret på en lukket materialekredsløb.

effektivisering-frame-tray

Effektiviseringsmuligheder

Vi kan påvise betydelige besparelser i logistikflowet, med op til 50 % i transportoptimering.

loading symbol