Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Bæredygtighed

Virksomhedens sociale ansvar

Med produktionssteder over hele verden er vi bevidste om det specifikke ansvar, vi skal leve op til som en internationalt aktiv virksomhed i emballagesektoren. Det gør det endnu vigtigere for os proaktivt at fremme og kommunikere sociale og miljømæssige ændringer i forbindelse med vores virksomhedsansvar.  

Derfor har vi forpligtet os til en række principper og standarder for at fremme offentlighedens bevidsthed om bæredygtig omstilling i betydningen af de mål for bæredygtig udvikling, der er formuleret af FN. Vi udstikker grundlaget for vores etiske principper og mål med vores deltagelse i FN's Global Compact og Boxon Group CSR-erklæringen.  

Vi sikrer opnåelse af disse mål gennem forskellige projekter, herunder klimabeskyttelse, bæredygtig produktion og løbende kontrol af strenge standarder, som vi har fastsat for vores produktionsanlæg. 

 

Boxon er for bæredygtig udvikling
Linje
Bæredygtige værdier

Vores forpligtelser & værdier 

I 2020 har Boxon vedtaget en CSR-erklæring, hvor vi forpligter os til bestemte principper og mål. Samme år har vi tilsluttet os FN's Global Compact, verdens største CSR-initiativ. Boxons CSR-erklæring danner sammen med FN's Global Compacts 10 principper grundlaget for alle vores CSR-aktiviteter og -mål.

 

Læs mere
Linje

Vores politik 

Vi sætter os høje standarder for vores ansvar som virksomhed. Vi er ansvarlige for alle personer, der er direkte eller indirekte påvirket af vores forretnings-aktiviteter, for de mulige påvirkninger fra vores produkter på miljøet og for overholdelse af etiske principper i forretningsforbindelser.

 

Læs mere
Socialt ansvar
Linje
Certificering bæredygtighed

Vores certificeringer

Vi ønsker at tilbyde vores kunder fuld gennemsigtighed. Derfor tilbyder vi dig certifikater, der bekræfter, at visse bestemmelser overholdes. Derudover gennemgår vi regelmæssige vurderinger på forskellige områder, som derefter certificeres af uafhængige tredjeparter. I den forbindelse fornyer vi f.eks. vores ISO 14001- og ISO 9001-certificeringer på årsbasis som en del af vores kvalitetsstyring.

 

Læs mere
Linje

Bæredygtige produkter og servicer

Vores tilbud består af forskellige materialer, der passer til vores kunders behov. Herfra arbejder Boxon aktivt med at udvikle og fremme miljøvenlige initiativer med ambitioner om, at vores kunder sætter pris på vores ansvarlige livscyklus-administration af produkter.

 

Læs mere
CO2 neutral
Tom række
Linje
loading symbol