Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Bæredygtighed

Boxon arbejder for en bæredygtig udvikling, som betyder, at der tages hensyn til langsigtede miljøaspekter og balance mellem sociale og økonomiske krav. Vi sikrer, at disse mål nås gennem forskellige projekter, herunder om klimabeskyttelse, bæredygtig produktion og kontinuerlig kontrol med strenge standarder, som vi sætter for vores produktionssteder. 

Vi udvikler og vedligeholder en lønsom, langsigtet, bæredygtig og etisk virksomhedsdrift. Virksomheden har en lang tradition for ansvarlig virksomhedsdrift, som forpligter os i fremtiden. Vi spiller sammen med de miljøer, hvor vi er aktive, med vores medarbejdere, vores forretningspartnere og samfundet som helhed. Vores forretningsidé og vores strategier skal støtte et godt miljøarbejde og social ansvarlighed.

Af denne grund forpligter vi os til en række principper og standarder for at øge offentlighedens bevidsthed om bæredygtige ændringer som formuleret af FNfor at fremme mål for bæredygtig udviklingSustainable Development Goals) som en virksomhed Med vores deltagelse iFN's Global Compact,voresEFIBCA-medlemskab og CSR for Boxon Grouplægger vi grundlaget for vores etiske principper og mål. 

Download vores bæredygtighedsrapport.

Vigtige spørgsmål for os

Miljø

Boxon sigter mod at minimere sit økologiske fodaftryk og at træffe passende foranstaltninger for at sikre bæredygtig udvikling og bevarelse af naturressourcer.

Værdier

Hos Boxon fokuserer vi på resultater, positiv holdånd og på at skabe et vindende partnerskab med vores kunder.

Socialt ansvar

Vores aktiviteter bygger på god etik og stor respekt for alle individer, både inden for virksomheden og eksterne kontakter.

Certificeringar

Boxon er stolt af sit ry som en betroet, innovativ virksomhed. Få mere at vide om vores medlemskaber, priser og certifikater.