Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Certificeringer

Vi hos Boxon er fokuserede på målrettet miljø- og kvalitetsarbejde. Et arbejde som spænder over produkterne hele livscyklus – fra leverandør til slutbruger.

ISO-certificeringer

Vores miljøstyringssystem er certificeret iht. ISO 14001:2015 og vores miljøpolitik bygger på at vore produkter skal være de bedste rent miljømæssigt. Dette synspunkt medfører også at vi prioriteter leverandører som deler vores opfattelse. Målsætningen er blandt andet at produkterne skal være genanvendelige, freonfrie og klorfrie, og at vore sælgere skal kunne give dig korrekt vejledning om produkternes funktion i kombination med godt miljøvalg.

For at være sikre på at vores kvalitet forbliver på det høje niveau som vi ønsker – og som vore kunder med rette kan kræve – har vi i mange år udført målrettet kvalitetsarbejde. I dag er vores kvalitetstyrningssystem certificeret efter ISO-norm 9001:2015, hvilket tilsikrer, at vi til stadighed opretholder en besluttet, god kvalitet. med vores certificerede kvalitetssystem integreret i alle virksomhedens aktiviteter, fører vi kontrol med forhold der kan forbedres yderligere. Ikke bare hvad angår de tekniske emballageløsninger. Også leveringssikkerhed, kommunikation og rådgivning forbedres kontinuerligt, således at du som kunde i Boxon, altid får højeste kvalitet når du er i kontakt med os.

FSC mærket produktion

Boxon Produktion AB har opnået FSC Certificeret produktion

FSC er en uafhængig og ikke-statslig organisation, grunded for at fremme en ansvarsful forvaltning af verdens skove.

Med dette certifikat kan vi garanterer at vores etiketter og vores produktionsvirksomhed opfylder FSC-standardter.

Etiketter med FSC-mærkning garanterer at produkten kommer fra en skov der bliver forvaltet ansvarligt.

Inspection report

inspection-report-dk_99x32.gif

Boxon.dk er e-mærket - naturligtvis!

e-maerket-gradient.png

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel.

e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk

REACH- og RoHS-erklæringer

Her kan du downloade vores REACH- og RoHS-erklæringer. Erklæringerne er på engelsk.

Industrisektoren

Vi ved, at udfordringerne er komplicerede, og at de er særlige for hver enkelt industrisektor.

Handelsvirksomheder

En handelsvirksomhed kan opnå store fordele ved at forstå forbrugernes behov.

Logistikbranchen

Mange virksomheder vil integrere logistikstrømmen i deres egne virksomheder, efterhånden som kravene øges.

Kontakt os

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om tilbudet vårt. Vi sørger for at rett person kontakter deg.

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*