Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Certificeringer

Vi ønsker at tilbyde vores kunder fuld gennemsigtighed. Derfor tilbyder vi dig certifikater, der bekræfter, at visse bestemmelser overholdes. Derudover gennemgår vi regelmæssige vurderinger på forskellige områder, som derefter certificeres af uafhængige tredjeparter. I den forbindelse fornyer vi f.eks. vores ISO 14001- og ISO 9001-certificeringer på årsbasis som en del af vores kvalitetsstyring. 

Når det gælder vores CSR-indsats, foretager vi en årlig vurdering med Ecovadis. Ecovadis er en platform for pålidelige CSR-vurderinger, der tager højde for den enkelte virksomheds branche, størrelse og geografiske placering. Det giver forretningspartnere en gennemsigtig udveksling inden for Corporate Social Responsibility.

Bæredygtighedscertifikat

Vi giver naturligvis også vores kunder produktrelaterede certifikater: Dette omfatter f.eks. godkendelse af emballage til fødevarer eller farligt gods samt vores bekræftelse af overholdelse af REACH/ROHS-bestemmelserne.

Linje
ISO Certifikat

Kvalitetsstandarder

Vi kender og forstår vores kunders særlige kvalitetskrav og sætter de højeste standarder for os selv med hensyn til kvalitetssikring. Vi sikrer overholdelse af disse standarder, både hvad angår kvalitet og miljø.

 

Læs mere
Linje

Ecovadis

Hvert år evalueres Boxons arbeid med samfunnsansvar (Corporate Social Responsibility) av Ecovadis. Ecovadis tilbyr leverandører og innkjøpere en plattform for effektiv utveksling av CSR-data. Målet med Ecovadis' metodikk er å måle kvaliteten på en bedrifts system for bærekraftig håndtering gjennom sine retningslinjer, handlinger og resultater.
 
 
Læs mere
Ecovadis Gold
Linje

FSC®

 

Når du vælger at købe FSC®-certificerede papir- og bølgepapprodukter, vælger du omhyggelig forvaltning af skovens ressourcer.

Vores bølgepapemballage med FSC®-certificering viser, at råvaren kommer fra bæredygtigt skovbrug.

 

Læs mere
Linje

IngenCO2 Certifikat

Dette certifikat bekræfter, at IngenCO2.dk er deltager i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Det betyder, at CO2-udledningen fra både websitet og brugerne af websitet er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner.

 

Læs mere
Linje
Tom række
loading symbol