Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kvalitetsstandarder

Vi kender og forstår vores kunders særlige kvalitetskrav og sætter de højeste standarder for os selv med hensyn til kvalitetssikring. Vi sikrer overholdelse af disse standarder, både hvad angår kvalitet og miljø, via certificerede administrationssystemer. 

ISO-certifikater  

Derfor gennemgår vi løbende vores processer og overvåger relevante indikatorer. Vi er certificeret i henhold til ISO 9001: 2015 for at sikre, at vi konsekvent lever op til og løbende optimerer vores høje kvalitetskrav.

Som emballagespecialister ser vi præcist på fremstillingen af produkterne: Hvilke optimeringsmuligheder er der ved anvendelse af ressourcer, den anvendte energi, i produktionsteknologier og emissioner? Hvordan kan vores produkter genbruges effektivt, når de har opfyldt deres formål? Vi arbejder løbende på nye klima- og miljøvenlige emballageløsninger og har også fokus på vores kontoraktiviteter i denne sammenhæng. Derfor har vi forpligtet os til bæredygtige kommercielle aktiviteter på alle niveauer, hvilket vi angiver i vores miljøpolitik. Vores miljøledelsessystem er certificeret i henhold til ISO 14001: 2015.

ISO Certifikat

REACH- og RoHS-erklæringer

Her kan du downloade vores REACH- og RoHS-erklæringer. Erklæringerne er på engelsk.

Inspection report

inspection-report-dk_99x32.gif

Boxon.dk er e-mærket - naturligtvis!

e-maerket-gradient.png

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel.

e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk

Linje
Tom række
loading symbol