Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kvalitetsstandarder

ISO-certificeringer

Vores miljøstyringssystem er certificeret iht. ISO 14001:2015 og vores miljøpolitik bygger på at vore produkter skal være de bedste rent miljømæssigt. Dette synspunkt medfører også at vi prioriteter leverandører som deler vores opfattelse. Målsætningen er blandt andet at produkterne skal være genanvendelige, freonfrie og klorfrie, og at vore sælgere skal kunne give dig korrekt vejledning om produkternes funktion i kombination med godt miljøvalg.

For at være sikre på at vores kvalitet forbliver på det høje niveau som vi ønsker – og som vore kunder med rette kan kræve – har vi i mange år udført målrettet kvalitetsarbejde. I dag er vores kvalitetstyrningssystem certificeret efter ISO-norm 9001:2015, hvilket tilsikrer, at vi til stadighed opretholder en besluttet, god kvalitet. med vores certificerede kvalitetssystem integreret i alle virksomhedens aktiviteter, fører vi kontrol med forhold der kan forbedres yderligere. Ikke bare hvad angår de tekniske emballageløsninger. Også leveringssikkerhed, kommunikation og rådgivning forbedres kontinuerligt, således at du som kunde i Boxon, altid får højeste kvalitet når du er i kontakt med os.

Inspection report

inspection-report-dk_99x32.gif

Boxon.dk er e-mærket - naturligtvis!

e-maerket-gradient.png

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel.

e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk

REACH- og RoHS-erklæringer

Her kan du downloade vores REACH- og RoHS-erklæringer. Erklæringerne er på engelsk.

Certificeringar

Boxon er stolt af sit ry som en betroet, innovativ virksomhed. Få mere at vide om vores medlemskaber, priser og certifikater. 

FSC mærket produktion

Boxon Produktion AB har opnået FSC Certificeret produktion.

Ecovadis

Hvert år har Boxon Ecovadis vurderet sin CSR-præstation (Corporate Social Responsibility).