Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Værdier

Inden for Boxon Group deler vi stærke virksomhedsværdier som grundlaget for vores arbejde og vores forhold til vores interesser.

Vores VETAs (sammensat af de svenske ord  Vinna Tillsammans,  Enkelhet, Tydlighet og Ansvarstegande) sammenfatter vi disse grundlæggende værdier, som vi lever efter hver dag, i samarbejde med vores kunder og kolleger.

Vind sammen

Vi fokuserer på resultater, på en positiv teamånd og at skabe lukrative partnerskaber. Innovationsglæde, lidenskab og mod er vores vigtigste redskaber til at opnå succes. En vigtig succesfaktor er reel engagement.

Enkelthed

Vi gør tingene lettere for verden omkring os ved at være fleksible og udføre vores job lige fra dag ét. Vi baserer vores arbejde på en nysgerrighed, der hjælper os med at forstå de udfordringer, vores kunder står over for. Kun en dyb forståelse fører til bæredygtige løsninger.

Synlighed

Vi lytter: Vi kommunikerer tydeligt og er åbne omkring vores forventninger Gennemsigtighed er et kendetegn for vores forretning. Det gør det muligt for os at nå et fælles mål - på et individuelt niveau - sammen!

Ansvar

Vi tager det overordnede ansvar, bidrager aktivt til at nå målene, og holder vores løfter. Vi tager vores kunder seriøst. Hvert løfte bringer os tættere sammen!

Socialt ansvar

Boxon er forpligtet til at respektere menneskerettighederne for alle medarbejdere.

Global Compact

Som deltager i FN's Global Compact er vi forpligtet til ansvarlig virksomhedsstyring.

Kultur

Universelle menneskerettigheder gælder uden undtagelse, på alle vores kontorer.