, Vores mål - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Boxon CSR-erklæring og mål

I 2020 har Boxon vedtaget en CSR-erklæring, hvor vi forpligter os til bestemte principper og mål. Den definerer de mål, som vi ønsker at opnå inden 2025, og den er gyldig i alle Boxon-enheder. 

Vores mål for 2025

I overensstemmelse med vores CSR-erklæring har vi opstillet tre primære mål, som vi stræber efter at nå inden 2025. De er tæt forbundne med vores produkter og vores forretningsaktiviteter. For at opfylde disse mål har vi opbygget et velfungerende system, som omfatter alle afdelinger ved at følge et sæt nøgletal.

CSR mål Boxon

Disse tre primære mål er:

OurGoals-DK-promo.jpg

Det første mål er baseret på de udledninger, der er forårsaget af vores forretningsaktiviteter. Vi måler disse udledninger med hjælp fra vores uafhængige partner myclimate på årsbasis. På den måde kan vi følge op på vores resultater og træffe passende foranstaltninger for at reducere udledningerne på alle lokationer. 

Boxon har udviklet en række klimavenlige emballageløsninger, der er baseret på innovative materialer fra vedvarende kilder eller ved at kompensere CO2 fra produktionsprocesser. Vi har en production med FSC-certificeret label og støtter klimabeskyttelsesprojekter. I fremtiden vil Boxon fortsætte med at udvikle innovative og bæredygtige emballageprodukter med et optimeret økologisk fodaftryk. Det er en integreret del af vores strategi.

Tom række
Linje