Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Etiketter fremstillet bæredygtigt

09-06-2020

Vores produktionsanlæg i Borås kan nu tilbyde etiketter på fossilfri PP – Eco Label. Etiketmaterialet har samme egenskaber som tidligere, men er fremstillet på en mere bæredygtig måde.

Vores produktionsanlæg i Borås kan nu tilbyde etiketter i fossilfri PP. Etiketmaterialet har samme egenskaber som tidligere, men er fremstillet på en mere bæredygtig måde. Udviklingen af mere bæredygtige emballageløsninger er en vigtig del af Boxons strategi, og derfor er vi meget glade for, at vores etiketkunder nu kan være en del af dette. Til forskel fra tidligere syntetiske materialer fremstilles dette fra et restprodukt (fyrretræsolie) fra papirproduktion. Processen kaldes Mass Balance approach og er ISCC-certificeret.

Miljøvenlig etiket
designede øl etiketter

Etiketproduktion

I etiketproduktionen gør vi varemærker synlige hver eneste dag. Her trykker vi alle former for etiketter, lige fra vaskeanvisninger og enkle, neutrale etiketter til etiketter, der løfter varemærket, og avancerede, firefarvede løsninger.

 

Boxon Produktion AB er en af få FSC-certificerede etiketproducenter i Norden. Med dette certifikat kan vi garantere, at vores etiketter og vores produktionsaktiviteter overholder FSC-standarderne. Etiketter med FSC-mærkning garanterer, at produktet kommer fra en skov, der forvaltes ansvarligt.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om Boxon Eco Label eller har spørgsmål, specielle ønsker eller krav til etiketten!

Læs mere om vores Etiketter og trykketeknik.

Tilbage til nyheder
loading symbol