, FSC-godkendelse - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

En af de første i Norden

28-06-2019

Boxon bliver med deres nye FSC-godkendelse en af de første producenter af etiketter i Norden med certificeringen.

FSC (Forest Stewardship Council) er en uafhængig, international medlemsorganisation, der arbejder for et miljøtilpasset, socialt ansvar og økonomisk levedygtig brug af verdens skove.

Boxon har et udtalt, langsigtet miljøperspektiv og arbejder aktivt med disse problemstillinger. Et naturligt skridt har været at gennemgå trykkeriet i Borås, og man valgte at gennemføre en FCS-certificering ud over ISO-certificeringerne. FSC-mærket gør det nemmere for forbrugere og virksomheder at vælge varer af træ eller papir, der kommer fra skovbrug, hvor der tages hensyn til miljø og mennesker.

Managing Director, Lotta Samuelson forklarer:

Med vores FSC-godkendelse kan vi nu mærke vores etiketter med FSC-logoet – et mærke, der garanterer, at vi følger de regler, der gælder for ansvarligt skovbrug.”

Hun fortsætter:

”Det er et af de skridt, vi vil tage for at beskytte miljøet, og vi er glade for, at det nu er gennemført.

Produktionschef, Jukka Wallin er også meget tilfreds:

Det føles rigtig godt at gennemføre certificeringen for vores produktion. Vi er helt sikre på, at vores kunder værdsætter det.

I Boxon-koncernen har man allerede tidligere arbejdet med FSC-mærkning. Hovedparten af de bølgepapkasser, kunderne får tilbudt, er fremstillet i henhold til FSC-certificeringen.

Boxon Production AB er en del af Boxon-koncernen, der har afdelinger i Norden, Europa og Asien.

Læs mere om vores miljøarbejde.