, Service & Support - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Service & Support

Det er en selvfølge for os, at vi skal kunne tilbyde vores kunder service og support. Vi fokuserer altid på at øge lønsomheden for vores kunder, og samtidig gøre hverdagen lettere.

Vores servicetilbud skal give tryghed for kunder, der køber eller lejer maskiner hos os, så fejl og driftsforstyrrelser hurtigt kan løses. Desuden tilbyder vi hjælp med installationer og uddannelse for at lette driften.

Tilgængelighed og rådgivning

Grundlæggende giver vores support dig hurtig og venlig support, uanset om du vælger at kontakte os via telefon, e-mail, formular eller chat. 

Vores guides har til formål at give tips, råd og bedste praksis i forbindelse med bestemte produkter eller grupper i sortimentet. Hvad skal man tænke på, når man bestiller etiketter, hvordan beregner man vægten af sine varebreve, og hvilke muligheder er der i forbindelse med trykketape? Alt dette og meget mere dækker vi i vores vejledninger.

Sikker og pålidelig support

Maskinservice

Med regelmæssig maskinservice minimeres unødvendige og kostbare driftsstop.

Installation & Konfiguration

Kompetente teknikere tager sig af installationen og indstiller alt lige fra starten.

System- & maskinuddannelse

Det er oplagt og nødvendigt, at alle skal kunne udføre deres arbejde sikkert og korrekt.

Kontakt Boxon Service

For alle reservationer af personale og reservedele, bedes du kontakte os via formular og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*