Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Automatiseringsløsninger og integration

Et effektivt emballageflow giver styrket konkurrenceevne. Ved at integrere automatiserede emballage- og mærkningsløsninger i din virksomhed kan vi hjælpe dig med omkostningsbesparelser og øget værdi for dine kunder.

I automatiseringsprojekter med vores kunder analyserer vi de aktuelle produkter, indgående og udgående flows, arbejdsprocesser, krav fra varemærket og overordnede behov. I det næste trin ser vi på områder, der skal kunne forbedre produktiviteten, effektiviteten og på længere sigt lønsomheden.

Systemintegrerede emballage- og mærkningsløsninger

Boxon har gennem mange år udviklet maskiner til at emballere, beskytte, lukke og mærke både produkter og emballager. Ud fra vores kunders behov er vi gået et skridt videre og tilbyder nu også systemintegrerede og kundeunikke løsninger i tre niveauer.

Kundeunikke løsninger

Niveau 1 – Enkeltstående løsninger

Dette er det første skridt mod indførelse af automatiserede løsninger. Ud fra dine behov hjælper vores sælgere dig med at vælge den rigtige maskine.

Niveau 2 – Halvautomatiserede løsninger

Dit emballageflow analyseres, og vores ekspertteam hjælper dig med at finde den mest optimale løsning. Det kan være en maskine med roterende arm, der udfører en bestemt proces, eller det kan være et transportbånd, der tager produkterne fra ét sted til et andet.

Niveau 3 – Fuldautomatiserede løsninger

Dette niveau passer ofte til virksomheder med større og mere avancerede emballagestrømme. Her analyserer vi hele flowet og ser på, hvilke automatiserede løsninger der kan løse dine behov. Det kan være en komplet pakkelinje med indbyggede maskiner, som desuden forbindes med virksomhedens forretningssystem.

Mere om automatisering

Pakning

Fleksibilitet og optimering er grundlæggende parametre for øget effektivitet.

Materiale

Værktøj og maskiner, der letter håndteringen af godset.

Softwareintegration

Med informationsoverførsel mellem systemerne bliver fejltagelserne forhindret og minimeret.

Sortering

Pakningen og strømmene skal være så ergonomiske og effektive som muligt.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*