light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Etiketter inden for handel

Giv dine e-handelskasse lidt kærlighed. Vi hjælper dig med at skabe den perfekte profilen- eller lukningsetiketten til din særlige e-handelskasse.

allahjartansdag-ehandel-775.jpg

Linje

Handel - mode

Behov​

Mange tøjproducenter har en global produktion, og der kan være behov for at mærke produkterne allerede hos producenterne. Etiketterne anvendes først og fremmest som informationsbærere, men varemærket er også vigtigt, og det er af yderste vigtighed at PMS-farven ikke afviger. Vaskerådsetiketterne indeholder vigtig information og findes selvfølgelig på det meste tøj.​

Løsning​

En hængeetiket af karton kan være en særdeles god løsning. En grundetiket som produceres i Borås, og derefter påtrykkes variabel information i en printshop i nærheden af kundens producent og leveres "just in time". Når produkterne kommer til det europæiske marked er farverne ensartede og mærkningen korrekt. Vi producerer og leverer alle typer etiketter optimalt efter branchens behov: hængeetiketter, selvklæbende etiketter og vaskerådsetiketter.

Vi kan også tage os af forskellige etiket løsninger som optimerer forsynings-flowet fra fremstilling og transport til lager og levering til henholdsvis fysiske butikker og e-handel. RFID er en elektronisk etiket, som korrekt håndteret, og med den rigtige systemløsning kan give hvert enkelt stykke tøj en unik identitet og mulighed for at tilføje oplysninger. En løsning der kan generere sikrere logistikløsninger i en kompleks, digital verden.

Etiketter til tøj
Linje
Etiketter til e-handel

Handel - e-handel

Handelen bliver mere og mere digital, og forbruget flyttes fra de fysiske butikker til digitale kanaler. Derudover er produktionen global, hvilket stiller store krav til fleksible forsynings-flows. Kravene om korrekt varemærkebeskyttelse og sporbarhed bliver stadigt vigtigere.

Med vores selvklæbende etiketter udviklet til e-handel, personificerer du nemt din emballage

Læs mere om vores koncept inden for e-handel, eller kontakt os via formularen nedenfor hvis du vil have flere oplysninger. 

Linje

Handel - byggeri/byggemarkeder

Behov

Mange virksomheder inden for træ-, jern- og byggevareområdet har et stort produktsortiment. Det er en udfordring at få dem mærket på en tydelig, korrekt og let navigeret måde. Det er vigtigt for forbrugeren at hele produktet er synligt.

Løsning

En måde at løse dette på er ved at arbejde med grundetiketter. De vareunikke oplysninger kan håndteres med Excel-filer og leveres komplette fra trykkeriet, eller de påtrykkes hos kunden på neutrale grundetiketter.

Ryttere er en form for etiket, som gør det muligt at hænge produkterne på spyd i butikken.

Etiket til byggebranchen
Linje

Læs mere

Etiketter inden for logistik

Etiketter inden for logistik anvendes først og fremmest som informationsbærere. 

Læs mere
Emballage bilindustrien

Etiketter inden for bilindustrien

En udfordring er at mærkningen skal blive siddende og være læsbar i mange år.​

Læs mere

Typer af etiketter

Vi tilbyder et bredt udvalg af etiketter, f.eks. hængeetiketter, ryttere, stofetiketter m.m.

Læs mere
loading symbol