light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Etiketter inden for industri

Fødevareindustrien

Behov

Fødevarer skal mærkes med korrekt indhold og mindst holdbar til-dato. Regler om hvordan levnedsmidler skal mærkes opdateres regelmæssigt, og Fødevarestyrelsen foretager kontroller af at mærkningen er korrekt. Pakkelinjerne skal håndtere forskellige produkter, og omstilling skal kunne ske hurtigt. Mange fødevarer opbevares desuden i køleskab eller fryser.

Løsning

For at mærke store mængder fødevarer på en fleksibel og økonomisk måde, er en fødevaregodkendt (Thermo TC) etiket et godt alternativ. En grundetiket som påtrykkes hos kunden gør det nemt at hjemkøbe større mængder af etiketter. På den måde undgår kunden at kassere fejlmærkede etiketter, og det bliver desuden nemt at skifte varetype. En varmsmeltet lim klæber godt på de fleste overflader og fungerer glimrende på frosne, afkølede eller rumtempererede produkter.

Linje

Bryggerier

Behov

I de seneste år er mikrobryggerier steget voldsomt i antal. I den tætte konkurrencesituation er det en udfordring at finde sit eget udtryk på sine produkter. Alle typer af effekter, visuelle og taktile, er interessante. Etiketterne skal desuden kunne påføres maskinelt på våde flasker eller dåser. Mange bryggerier bruger en mobil tapningstjeneste, som gør leveringssikkerheden ekstra vigtig.

Løsning

Efter en række test hos kunden har vi set at et syntetisk materiale med akryllim (varmsmeltet lim) hæfter bedst på våde flasker og dåser. Vi kan tilføje flere effektfulde alternativer som f.eks. digital sølv/metallic-farve, holografisk materiale og soft touch-laminat.

Linje

Kemikalieindustrien

Behov

Kemiproducenter der håndterer farlige stoffer, er i deres mærkning underlagt EU-forordninger (CLP og EG) og globale modelregler (FN's UN-system). Mærkningen skal måske kunne tåle ætsende væsker eller udsivende indhold. Der er regler for mindste tilladte størrelse på piktogrammer og på etikettens mål.

Løsning

Ofte indeholder etiketterne en form for advarselstekst, og skal være læsbare i en længere periode. Det kan være nødvendigt med duoetiketter for at få plads til flere sprog. Løsningen kan være et beskyttende laminat med ætsende folie. Det handler om hvad etiketten skal sidde på, og hvad den skal udsættes for.

Linje

Kosmetikindustrien

Behov

Skønhedsprodukter og kosmetik produceres ofte i eksklusive emballager, og det er vigtigt hvordan varemærket gengives. Alle typer eksklusive effekter er interessante. Emballagen skal også se godt ud efter nogen tids brug, og måske skal den opbevares og anvendes i et fugtigt miljø.   

Løsning

Det miljø hvor skønhedsproduktet skal anvendes, er afgørende for materialevalget på etiketten. Et forkert materialevalg kan f.eks. få etiketten til at slippe i kanterne i et fugtigt miljø. Cold foil (kold foliering) kan virkelig forbedre produktets design, og transparente materialer gør det muligt at skabe effekter som ”sandwichtryk" eller "no label look". 

Linje

Læs mere

Etiketter til tøj

Etiketter inden for handel

Ofte er en hængeetiket af karton den bedste løsning inden for mode.

Læs mere
Etiketter til e-handel

Etiketter til e-handel

Handelen bliver mere og mere digital, og forbruget flyttes fra de fysiske butikker til digitale kanaler.

Læs mere

Etiketter inden for logistik

Etiketter inden for logistik anvendes først og fremmest som informationsbærere. 

Læs mere
Emballage bilindustrien

Etiketter inden for bilindustrien

En udfordring er at mærkningen skal blive siddende og være læsbar i mange år.​

Læs mere
Tom række
loading symbol