, Korrekt materialehåndtering - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Materialehåndtering

Korrekt materialehåndtering sikrer, at dine produkter ankommer i den rigtige stand til dine kunder. Når du selv sender varer ud, tager du større ansvar for transporterne, både hvad angår lastsikring og optimering, men også ud fra et miljømæssigt synspunkt.  

Find udfordringerne og forebyg flaskehalsene 

Sortimentet til materialehåndtering omfatter alt fra kasserejsere til tapemaskiner, strækfoliemaskiner, strapmaskiner, robotter og alt ind imellem. Emballeringsmaskiner, der letter din virksomheds håndtering af godset. 

En grundig gennemgang af dine produktions- og logistikforhold – produkter, indgående og udgående strømme, arbejdsprocesser, varemærkekrav og forventninger – kan vi finde udfordringerne og forebygge og forudsige eventuelle fremtidige flaskehalse. 

Lager til emballage
Linje

Emballagens rolle 

Forbrugernes forventninger udvikler sig stadigt hurtigere i takt med al den teknologiske udvikling. Det, der var på forkant for nogle år siden, er i dag standard og en hygiejnefaktor. Emballagen spiller en stigende rolle i den globale handel med stadigt mere komplicerede strømme og længere transporter.  

Materialehåndteringen er også vigtig ud fra et ergonomisk perspektiv. Korrekt håndtering minimerer arbejdsskader og ensartede arbejdsbevægelser og øger jobtilfredsheden og trivslen i din virksomhed. 

Tom række

Mere om automatisering

Automatisk emballeringsmaskine

Pakning

Fleksibilitet og optimering er grundlæggende parametre for øget effektivitet.

Lagerservice af emballage

Softwareintegration

Med informationsoverførsel mellem systemerne bliver fejltagelserne forhindret og minimeret.

Automatiser pakkesortering

Sortering

Pakningen og strømmene skal være så ergonomiske og effektive som muligt.

Tom række