, Bæredygtige produkter og materialer - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Bæredygtige produkter og materialer

Alternativ til den traditionelle plastikpose

I betragtning af den kontroversielle eksistensberettigelse plastikposen, opstår behovet for alternativer. Boxon tilbyder nu en række muligheder, når det kommer til materialer. Vores grønnere alternativer til almindelig plast er både grønne PE og komposterbare materialer.

LDPE

LDPE er en forkortelse for lavdensitetspolythylen og har en lav densitet, derfor er LDPE meget smidigt. Dette gør at LDPE er ideel til produkter indkøbsposer, strækfilm og belægning af f.eks, mælkekartoner osv. LDPE kan genbruges

Grøn PE

Grøn PE har de samme egenskaber som LDPE, og den ser nøjagtig ens ud. Den eneste forskel er, at den er lavet af vedvarende råmaterialer. Boxons grønne PE er fremstillet af sukkerrør. Grøn PE kan genbruges. Det er 100% CO2-neutralt og kan genanvendes tilbage til PE og forbrændes og blive til biobrændsel. Når grøn PE forbrændes, frigives der ikke yderligere CO2 i atmosfæren på grund af dens oprindelse.

 

Miljøvenlige produkter og materialer

Komposterbare materialer

Komposterbare materialer har lignende egenskaber som LDPE og grøn PE, og er fremstillet af vedvarende materialer Det kan produceres fra mange forskellige kilder såsom sukkerrør, majs osv. Da det ikke er plast, kan det ikke genbruges sammen med plast. Derfor kan den komposteres istedet for at genbruge den.

Linje
Miljøvenlig etiket

Fossilfri PP etiketter fra FSC-certificeret produktion

I vores produktion i Borås kan vi nu tilbyde etiketter på fossilfri PP. Etiketmaterialet har samme egenskaber som tidligere, men er fremstillet på en mere bæredygtig måde. Udviklingen af mere bæredygtige emballageløsninger er en vigtig del af Boxons strategi, og derfor er vi meget glade for, at vores etiketkunder nu kan være en del af dette. Til forskel fra tidligere syntetiske materialer fremstilles dette fra et restprodukt (fyrretræsolie) fra papirproduktion. Processen kaldes Mass Balance approach og er ISCC-certificeret. 

 

Tom række

Læs mere

Miljøvenlig strækfilm

Reborn

Nu kan vi tilbyde en 100% CO2-neutral strækfolie - Reborn. 

Reducer plastaffald til renere vand

Genbrugt PET

Vi tilbyder også emballage produceret af recirkuleret PET og bidrager dermed til at forhindre havforurening.

FSC certificeret

FSC

Med FSC-certificerede produkter yder du og dine kunder et vigtigt bidrag til bæredygtig skovbrug.

Tom række