Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Lad din kasse kommunikere

Lad kassen tale for sig selv! Nu kan du sætte dit præg på vores prisvindende «Less Material» kasse. 

Konstruktionen minimerer affald i hele produktionsforløbet. Kassen består af 100 % genbrugsmateriale. Et godt og smart alternativ, som fylder meget lidt. Brugervenlig for både afsender og modtager.

Nu tilbyder vi LM-kassen med eget tryk!

 

Linje

Design din egen LM-kasse

Denne kasse er udformet så den nemt kan trykkes både ind og udvendig. Dette kan giver modtageren en spændende effekt når de åbner pakken!.

LM-kassen har en indvendig længde på 320 mm, en bredde på 225 mm og en højde på 60 mm når den er samlet, perfekt egnet til genbrug. Vi tilbyder også LM-kassen i størrelsen 225x150x60mm.

Send en forespørgsel og vi hjælper dig!

 

Send anmodning
Læs mere om LM-kassen
Linje

Bestil LM-kasse med dit eget tryk!

Køb vores prisvindende forsendelse kasse med dit eget tryk for kun 49 kr/styk (ved bestilling af 100 styk). Prisen varierer ved bestilling af mindre mængder.

LM-kasse har størrelsen 320x225x60 mm (varenr. 146032). Der tillægges ingen ekstra omkostninger til tryk.

Vi kan sagtens bruge digitaltryk ved bestilling af 25 kasser eller mere. Ønskes større volumen, såsom 500 stk eller mere, tilbyder vi en anden trykmetode, der gør det mere omkostningseffektivt for dig.

Send en forespørgsel og vi hjælper dig!

 

Send anmodning
Læs mere om LM-kassen
Linje

Sådan samler du din LM-kasse

LM-kassen samles og pakkes let. Den selvklæbende tape gør lukningen effektiv og hurtig, konstruktionen er tyverisikret, men den er let at åbne for slutforbrugeren via kassens perforering i toppen. 

 

 

Linje
loading symbol