light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Om os

Fredrik Ståhl tiltræder som ny administrerende direktør for Boxon Group

2023-09-27

Vi er stolte over at kunne præsentere Fredrik Ståhl som ny administrerende direktør for Boxon Group. Fredrik kommer fra Armatec, hvor han har haft stor succes som koncernchef med at udvikle virksomheden i samarbejde med sine kollegaer.

Med en start i branchen som emballagekonstruktør helt tilbage i 1989 har Fredrik solid erfaring inden for emballagebranchen. I sin nye rolle kommer han både med erfaring, en dyb forståelse for branchen og viljen til at bidrage til virksomhedens kultur og udvikling.

Linje

quote_37x26.png Vi byder Fredrik velkommen til Boxon og vores familie! Efter vores 90 år går vi nu ind i en meget spændende fase med vækst, bæredygtighed, innovation og værdiskabende kundetilbud på agendaen. Vi står stærkt som virksomhed med et fantastisk team. Vi ser frem til endnu en succesfuld vækstrejse, hvor Fredrik er den rigtige person til at lede os," siger Anders Yllfors, bestyrelsesformand for Boxon.

Fredrik har tidligere erfaring med at udvikle virksomheder til nye højder. Han vil arbejde for, at vi fortsætter med at tilføre værdi for vores kunder og bliver endnu skarpere i vores kundetilbud.  

quote_37x26.png Det er med stor passion, at jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet hos Boxon. Jeg er tiltrukket af den kreativitet, der kræves for hele tiden at være relevant for kunderne i en branche, der har gennemgået store forandringer i de snart 30 år, jeg har været i branchen. Boxon har opbygget en imponerende platform, som jeg håber og tror på, at jeg kan bidrage til at udvikle yderligere," siger Fredrik Ståhl, ny administrerende direktør for Boxon.

 

Tilbage til nyheder
Linje
Tom række
loading symbol